21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Ţucudean vrea victorii în Norvegia şi Malta

Fotbal / Ţucudean vrea victorii în Norvegia şi Malta

Golgheterul Ligii I, cu 18 goluri, atacantul lui CFR Cluj, George Ţucudean, spune că este apt să evolueze pentru naţionala României împotriva Norvegiei, vineri, de la ora 21.45, la Oslo, şi Maltei, tot în deplasare, luni, de la ora 21.45, partide din cadrul preliminariilor Euro 2020.

„Mă bucur că sunt sănătos şi cred că lucrul acesta este cel mai important. Mă bucur că am reuşit să marchez atâtea goluri în Liga I şi în sezonul acesta, cu ajutorul echipei bineînţeles. Să vedem dacă selecţionerul mă va folosi sau nu cu Norvegia şi Malta, dar dacă o să intru voi da totul pe teren. Sper că voi ajuta echipa naţională să se califice la Euro. Mereu se zicea că suntem avantajaţi cu echipele masive, dar fotbalul s-a cam schimbat, s-au cam egalizat forţere şi nu mai suntem ca înainte ca să câştigăm la o diferenţă mare. Acum contează mult inspiraţia de moment, asta face diferenţa. Sunt două meciuri importante, grele şi îmi doresc să câştigăm cu Norvegia şi Malta, pentru că vom lua o opţiune serioasă să ne calificăm. Depinde doar de noi, deci trebuie să facem un meci bun de la un capăt la celălalt. M-aş bucura dacă aş marca, dar important este să câştige echipa, nu cine dă gol“, a declarat George Ţucudean, pentru FRF TV.

UEFA a anunţat astăzi că partida de la Oslo, dintre Norvegia şi România va fi arbitrată de o brigadă din Rusia. Central a fost desemnat Serghei Karasev (39 de ani), asistenţi Anton Averianov şi Aleksei Lunev, iar al patrulea oficial Vitali Meskhov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS