20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei (m) / Nu le-a ieșit jocul la Galați. SCM „U“ Craiova încheie campionatul pe locul 3

Volei (m) / Nu le-a ieșit jocul la Galați. SCM „U“ Craiova încheie campionatul pe locul 3

Echipa masculină de volei SCM „U“ Craiova nu a reușit să producă surpriza și a pierdut cu 3-0 (25-22, 25-20, 26-24) partida susținută ieri seară la Galați, cu Arcada, contând pentru etapa a 9-a din Divizia A1. Cum ACVM Zalău s-a impus la CSM București cu 3-1, trupa lui Dănuț Pascu va încheia sezonul pe locul trei, cu 61 de puncte, pentru primele două locuri luptând Arcada Galați (68 puncte) și ACSVM Zalău (66).

În runda viitoare, ultima, SCM „U“ Craiova va juca pe teren propriu împotriva celor de la CSM București, duelul fiind programat sâmbătă, 4 mai, de la ora 18.00.

„A fost un meci disputat, în care am jucat pentru noi, nu ne-a interesat nimic altceva şi am avut o evoluţie relativ bună. Trebuie să recunoaştem că Galaţiul a fost mai bună, dar a câştigat şi cu aportul publicului. Încheiem campionatul pe locul trei şi suntem mulţumiţi. În ultimul meci, cu CSM Bucureşti, trebuie să ne respectăm blazonul şi să terminăm cu o imagine pozitivă. Băieţii, chiar dacă sunt obosiţi, îl tratează cu toată seriozitatea“, a explicat antrenorul Dan Pascu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS