5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep, despre Franţa - România: Sunt foarte motivată şi îmi doresc foarte mult să câştigăm

Simona Halep, despre Franţa – România: Sunt foarte motivată şi îmi doresc foarte mult să câştigăm

Simona Halep, liderul echipei de Fed Cup a României, a analizat semifinala pe care reprezentativa noastră o va disputa în faţa Franţei. Este de părere că meciurile vor fi foarte echilibrate dar subliniază că va da totul pentru o calificare istorică în ultimul act.

”Echipa Franţei este puternică, are experienţă în ceea ce înseamnă Fed Cup. Dar şi echipa noastră este foarte puternică şi cred că meciul este deschis, oricine poate câştiga. Eu sunt foarte motivată şi îmi doresc foarte mult să câştigăm acest meci şi, de ce nu, şi trofeul”. Halep face apel şi la fanii români care vor veni la meci. Speră să susţină naţionala, pentru că ajutorul lor poate da un imbold moral. ”Sper să avem o atmoferă frumoasă la meciul acesta. Ştiu că publicul francez este foarte gălăgios, în sensul bun. O să fie destul de greu, dar am încredere în toţi românii care vor veni la meci că o să facă faţă cu brio”, a spus Simona Halep pentru Agerpres.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS