19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“, decimat pentru jocul cu Filiaşi

„Satelitul“, decimat pentru jocul cu Filiaşi

Runda a 18-a de la Liga a III-a, seria 3, programează vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Extensiv“, duelul a două dintre reprezentantele Doljului, Universitatea II Craiova şi CSO Filiaşi. Se anunţă o partidă viu disputată, la fel ca în meciul tur, în care filieşenii s-au impus cu 2-1, graţie reuşitelor lui Dănuţ Tereche (‘48) şi Claudiu Ghighilicea (‘68 – penalti), golul alb-albaştrilor fiind de fapt un autogol, Şchiopu fiind lovit de o minge respinsă din cădere de Robert Vulpe (‘33).

Antrenorul echipei secunde a Universităţii Craiova, Dragoş Bon, se confruntă cu mari probleme legate de efectiv, dar şi aşa crede în reuşită.

„E un meci important, un derbi local. Mă aştept la un joc greu, pentru că nu suntem în efectiv complet. Avem probleme de lot, avem doi jucători suspendaţi, pe Puţaru şi Vali Constantin, îi avem pe Raoul Baicu şi Ştefan Baiaram la loturile naţionale, plus accidentările lui Spahija, Ispas, Robert Bogdan şi Frăsineanu, ultimul fiind în proces de recuperare. Sunt sigur că va fi un meci deschis, cu ambiţii şi sper să fie plăcut şi să obţinem un rezultat pozitiv, chiar dacă avem mari probleme de efectiv. Şi la echipa mare sunt probleme, Martic este accidentat, Meza Colli şi Fedele s-au antrenat cu noi, dar nu au drept de joc, deci nu se pune problema să primim ceva de la prima echipă. Dacă în cele două etape de până acum nu am primit gol, dar nici nu am marcat, acum ne dorim să nu primim gol şi să reuşim să marcăm“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.

Guşatu: Ne dorim să facem un joc bun

De partea cealaltă, tehnicianul lui CSO Filiaşi, Mugur Guşatu, îşi doreşte ca elevii săi să etaleze un joc bun, pentru că numai aşa se poate obţine şi rezultatul dorit.

„Îmi doresc să facem un joc bun, spectaculos, şi cine este mai bun să câştige. Noi ne-am pregătit bine toată săptămâna, ne cunoaştem adversarii, ei ne ştiu pe noi, deci contează mult forma de moment şi inspiraţia jucătorilor. Nu avem jucători suspendaţi şi nici accidentaţi nu sunt, doar Negrescu este răcit şi nu ştiu dacă se va reface. Ne dorim să facem un joc bun şi, dacă reuşim asta, atunci şi rezultatul va fi pe măsură“, a declarat Mugur Guşatu, pentru GdS.

Confruntarea de pe „Extensiv“ va fi arbitrată de Mihai Motan (Aninoasa), ajutat de asistenţii Adrian Păunescu (Târgovişte) şi Ion Onicescu (Glodeni). Observatori au fost desemnaţi Viorel Voicu (Slatina), respectiv Viorel Nicolescu (Videle).

Cea de-a treia reprezentantă a Doljului în Liga a III-a, seria 3, FCU Craiova, evoluează sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare, la FC Pucioasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS