Acasă Sport Bancu: Ne-a luat puţin valul

Bancu: Ne-a luat puţin valul

-

Căpitan „plin“ pentru prima dată la Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu a mărturisit că şi-a dorit mult să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor în meciul cu CFR Cluj.

„Am jucat foarte bine, mai ales pe faza de apărare, pentru că după ce am reuşit să marcăm destul de repede am avut de apărat rezultatul şi ei au pus o mare presiune pe noi. Mă bucur că ne-am făcut datoria cu toţii, nu doar fundaşii, şi nu am primit gol, şi astfel am putut să câştigăm. În sezoanele trecute, începeam mai greu partidele, nu eram la capacitate maximă, dar acum se pare că am făcut o pregătire mult mai bună, suntem cu toţii mult mai pregătiţi fizic şi am putut să alergăm mult mai mult. Ne-a luat puţin valul şi am forţat şi golul trei pe final, eram şi eu prin atac, dar aşa este euforia, când ai asemenea suporteri în tribune, îţi vine să pleci din apărare şi să mergi să dai gol şi tu. Clasamentul arată bine acum şi sperăm să avem susţinerea tribunelor în continuare“, a spus Bancu, vorbind şi despre transferul de banderolă în care a fost implicat şi prietenul Alex Mitriţă: „A fost o seară specială şi pentru mine, nu doar pentru Alex. A fost cel mai greu lucru să ştiu că Mitriţă va pleca, pentru că alături de el am făcut performanţă, ne înţelegeam foarte bine şi în teren, dar şi în afara lui. Alături de jucătorii cu care am rămas, cu siguranţă o să facem un joc la fel de bun cum făceam cu el, şi după, de ce nu, pot să mă gândesc şi eu la un transfer“.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...