Acasă Sport Diego Maradona, operat pentru o hemoragie la stomac. Vezi în ce stare...

Diego Maradona, operat pentru o hemoragie la stomac. Vezi în ce stare de află fostul mare fotbalist argentinian

-

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona a fost supus, sâmbătă, unei intervenţii chirurgicale pentru o hemoragie la stomac. Operaţia s-a desfăşurat fără probleme, a anunţat avocatul lui Maradona, potrivit Reuters, informează News.ro.
Maradona, în vârstă de 58 de ani, a descoperit că are hemoragie în timpul unui control la spitalul din Olivos, la începutul lunii ianuarie. Operaţia făcută pentru stoparea sângerării cauzate de o hernie, nu a fost complicată, dar a avut ca scop rezolvarea “neplăcerilor” cauzate de problemă.
“Procedura chirurgicală a lui Diego Maradona s-a încheiat. Slavă Domnului, totul a mers perfect”, a notat pe Twitter avocatul argentinianului, Matias Morla.
De-a lungul timpului, Maradona a ajuns de mai multe ori la spital. Ultima dată, el a avut probleme în timpul Cupei Mondiale din 2018, din Rusia, când a leşinat într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria.
În 2004, Diego Maradona a fost internat cu probleme cardiace şi respiratorii legate de consumul de cocaină. Ulterior, el a urmat un program de dezintoxicare în Cuba şi Argentina, iar în 2005 a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, care l-a ajutat să slăbească.
În 2007, Maradona s-a internat într-o clinică din Buenos Aires pentru a scăpa de dependenţa de alcool.
În ultimele luni, a mers cu ajutorul cârjelor, din cauza unor probleme la genunchi.
Medicii au descoperit că Diego Maradona are hemoragie înainte de plecarea către Mexic pe care fostul internaţional o avea programată. Maradona este în Mexic tehnicianul echipei de eşalon secund Dorados de Sinaloa.

ȘTIRI VIDEO GdS