16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Devis Mangia a anunţat că Pigliacelli şi Fedele vor continua cu „U“ Craiova. Vezi conferinţa de presă!

Fotbal / Devis Mangia a anunţat că Pigliacelli şi Fedele vor continua cu „U“ Craiova. Vezi conferinţa de presă!

Universitatea Craiova a susţinut joi o conferinţă de presă în care antrenorul Devis Mangia şi mijlocaşul Alexandru Cicâldău au prefaţat întâlnirea cu Dunărea Călăraşi, programată duminică, de la ora 17.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, contând pentru etapa a 17-a din Liga I.
Strategul Ştiinţei a afirmat că va încerca să găsească cea mai bună formulă de joc, ţinând cont că revin după suspendări Alex Mitriţă şi Ivan Martic, dar că lipseşte Renato Kelic – suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Devis Mangia speră ca echipa sa să nu repete greşelile din meciul de la Botoşani şi să obţină cele trei puncte puse în joc. Tehnicianul italian a anunţat totodată că oficialii clubului au ajuns la un acord cu Mirko Pigliacelli, dar că acesta nu a semnat încă un nou contract, însă o va face în curând. Mangia ia în calcule şi rămânerea lui Matteo Fedele la echipă, dar în cazul acestuia nu a putut oferi certitudine.
La rândul său, Alexandru Cicâldău s-a arătat optimist în privinţa meciului cu Dunărea Călăraşi.

Vezi conferinţa de presă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS