19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaştrii, pe placul LPF-ului. Mai mulţi „lei“ în echipa ideală din etapa a 13-a

Fotbal / Alb-albaştrii, pe placul LPF-ului. Mai mulţi „lei“ în echipa ideală din etapa a 13-a

Revista Ligii Profesioniste de Fotbal a întocmit astăzi echipa etapei a 13-a, formaţie din care fac parte mai mulţi componenţi ai Universităţii Craiova, plus antrenorul Devis Mangia. Iată cum arată echipa ideală a LPF

– portar:

Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 30 de ani / 9 jocuri) – A avut patru intervenţii decisive în urma cărora clujenii s-au întors de la Sf. Gheorghe cu toate cele trei puncte puse în joc. A ajuns la 115 meciuri în campionatul României.

– fundaşi:

Ivan Martic („U“ Craiova / 28 de ani / 7 jocuri) – A depus un efort fantastic pe durata meciului și a contribuit în mai multe rânduri la acţiunile ofensive iniţiate de olteni. Un fotbalist care se pliază perfect pe stilul de joc impus de Devis Mangia.
Bogdan Planic (FCSB / 26 de ani / 11 jocuri) – Stâlpul defensivei roș-albaștrilor! Este un adevărat lider, apreciat în mod deosebit de fani pentru spiritul său de sacrificiu. Accidentarea sa din final a arătat cât de important este în jocul echipei.
Alexandru Dandea (FC Hermannstadt / 30 de ani / 10 jocuri) – Experimentatul fundaş al sibienilor a evoluat fără greşeală, contribuind astfel din plin la primul succes bifat de FC Hermannstadt pe teren advers în principala competiţie internă.

– mijlocaşi:

Abdel Omrani (CFR Cluj / 25 de ani / 11 jocuri) – Jocul prestat la Sf. Gheorghe ne-a amintit de evoluţiile din primăvară, când a fost un jucător important în drumul spre titlu. Remarcabil şi efortul fizic depus pe durata celor 84 de minute în care s-a aflat pe teren.
Alexandru Cicâldău („U“ Craiova / 21 de ani / 12 jocuri) – A coordonat excelent jocul craiovenilor de la centrul terenului. Cifre excelente în acest sezon: un gol, patru pase decisive şi două penalty-uri obţinute în 12 meciuri.
Alexandru Mitriţă („U“ Craiova / 23 de ani / 12 jocuri) – A fost cel mai bun jucător de pe teren. A marcat un gol spectaculos, al 14-lea în anul calendaristic 2018, apoi a încheiat o acţiune personală cu o pasă decisivă pentru tânărul Cicâldău, autorul celui de-al doilea gol.
Ianis Hagi (Viitorul / 20 de ani / 11 jocuri) – Creşte fantastic de la meci la meci! În ultima partidă şi-a condus colegii spre o victorie extrem de importantă în lupta pentru un loc în play-off. A înscris pentru a 11-a oară în anul calendaristic 2018.

– atacanţi:

Elvir Koljic („U“ Craiova / 23 de ani / 7 jocuri) – Prinde pentru a patra oară echipa etapei, după o prestaţie entuziasmantă, răsplătită cu un nou gol, al șaptelea în cele șapte jocuri disputate în tricoul alb-albaştrilor.
Mihai Voduţ (Viitorul / 24 de ani / 10 jocuri) – Introducerea sa pe teren în partea secundă s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Gheorghe Hagi: a marcat un gol şi a scos un penalti, al treilea în ediţia actuală.
Harlem Gnohere (FCSB / 30 de ani / 11 jocuri) – O nouă evoluţie încântătoare! A marcat de două ori şi a ajuns la nouă reuşite în acest sezon şi 46 în 101 meciuri disputate în cea mai importantă competiţie internă din România.

– antrenorul etapei:

Devis Mangia („U“ Craiova / 44 de ani) – Craiovenii au câştigat pe terenul unei contracandidate, după un joc încântător, desenat excelent tactic de către antrenorul Devis Mangia, care prinde astfel pentru a treia oară echipa etapei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS