Acasă Sport Fotbal / Devis Mangia și Nicușor Bancu au prefațat partida cu FCSB...

Fotbal / Devis Mangia și Nicușor Bancu au prefațat partida cu FCSB (video, partea 2)

-

Universitatea Craiova a susținut vineri o conferință de presă în care antrenorul Devis Mangia și mijlocașul Nicușor Bancu au prefațat întâlnirea cu FCSB, din cadrul etapei a 9-a din play-off-ul Ligii I, programată luni, de la ora 20.45, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Site-ul nostru vă prezintă desfășurarea întâlnirii cu reprezentanții mass media în format video.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.