7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / Simona Halep, eliminată de Radwanska la Miami. Raluca Olaru și Marius Copil au ieșit și ei din cursă

Tenis / Simona Halep, eliminată de Radwanska la Miami. Raluca Olaru și Marius Copil au ieșit și ei din cursă

Simona Halep, liderul mondial, a fost eliminată, sâmbătă seară, în turul trei al turneului Premier Mandatory de la Miami, după ce a pierdut, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, contra polonezei Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA.

Simona Halep, care va rămâne pe primul loc în lume indiferent de ce se va întâmpla în restul turneului, a fost învinsă la capătul unui meci care a durat o oră şi 48 de minute, informează Mediafax.

Următoarea adversară a polonezei va fi câştigătoarea partidei dintre Anastasija Sevastova (Letonia, locul 17 WTA) şi Viktoria Azarenka (Belarus, 186 WTA).

Pentru prezenţa în turul trei al turneului dotat cu premii în valoare de aproape opt milioane de dolari, Simona Halep va primi 47.170 de dolari şi 65 de puncte WTA. Calificarea în optimi este premiată cu 88.135 de dolari şi 120 de puncte.

…..

Altfel, perechea Raluca Olaru / Olga Savciuk (România / Ucraina) a fost eliminată, sâmbătă, în runda inaugurală a turneului Premier Mandatory de la Miami. Olaru şi partenera sa au fost învinse de cuplul Vania King/Katarina Srebotnik (SUA/Slovenia), cu scorul de 6-1, 6-1, în 56 de minute de joc.

…..

Nici la masculin nu au stat prea bine lucrurile. Jucătorul Marius Copil (84 ATP) a fost eliminat, sâmbătă, în turul secund al turneului Masters de 1.000 de puncte de la Miami, dotat cu premii de aproape nouă milioane de dolari. Tenismenul român a fost învins, cu scorul de 7-5, 6-3, de rusul Karen Khachanov, cap de serie numărul 32 şi locul 41 ATP, într-o oră şi 16 minute de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS