23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport CSO Filiași, hotărâtă să câștige cu Deva

CSO Filiași, hotărâtă să câștige cu Deva

-

Divizionara C CSO Filiași va susține vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, primul său joc din returul Ligii a III-a, seria 4. Oponenta trupei antrenate din această iarnă de Silviu Lung este Cetate Deva, „vecina“ de clasament, pe terenul căreia în meciul din tur s-a înregistrat o remiză „albă“. Președintele doljenilor, Florin Spînu, are încredere în Aurel Lupu și colegii săi că vor bifa victoria și astfel vor urca în clasament.
„În etapa trecută am stat și am profitat, ne-am pregătit mai bine pentru acest meci, care nu va fi deloc ușor. Am încredere că băieții vor avea o evoluție bună și vor reuși să se impună, pentru că de victoria asta se leagă multe alte chestii. Un aspect important este starea bună a terenului de la Ișalnița. Din păcate, Silviu Lung nu poate conta pe doi dintre jucători, în speță Robert Căle, care are ceva probleme medicale, și Chivu, care este suspendat, dar sunt convins că vom alinia o formulă de echipă foarte bună, care ne va da satisfacție“, a declarat președintele lui CSO Filiași, Florin Spînu, pentru GdS.
Partida CSO Filiași – Cetate Deva va fi arbitrată de Mădălin Alexandru Dumitru (Piteşti), ajutat la cele două linii de Cojocaru Andrei Pavel și Viorel Pânzaru (ambii din Braşov). Observatori au fost desemnați Grigore Tomoioaga (Vâlcea) și Ionuț Cusca (Teleorman).

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.