19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCampioanele Natalia Andrei și Cristieana Cojocaru, la „Elena Cuza“

Campioanele Natalia Andrei și Cristieana Cojocaru, la „Elena Cuza“

Două dintre fostele mari atlete ale Craiovei și ale României, Natalia Andrei și Cristieana Cojocaru, vor merge astăzi la Colegiul Național „Elena Cuza“ din Bănie, unde, de la ora 12.00, se vor întâlni cu elevii acestei instituții de învățământ. Vizita face parte din proiectul național „Campionii României în școală, liceu și universitate“, inițiat în luna noiembrie a anului trecut de Ministerul Tineretului și Sportului.
Pe plan local, proiectul este coordonat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean, iar aceasta este a doua etapă, după ce în luna decembrie cele două mari campioane au mers împreună cu alt coleg de generație la fel de valoros, fostul voleibalist Nicu Stoian, la Colegiul Național „Frații Buzești“. Acolo, cei trei performeri
le-au spus elevilor povestea lor, cum au ajuns să facă sport, ce greutăți au întâmpinat în carieră și ce satisfacții au avut. Tinerii vor avea ocazia să interacţioneze cu cele două mari glorii ale sportului românesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS