20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m): LaMarcus Reed, debut cu dreptul pentru SCM-U Craiova

Baschet (m): LaMarcus Reed, debut cu dreptul pentru SCM-U Craiova

La primul meci în maieul Craiovei, LaMarcus Reed (la minge) a făcut un joc bun (foto: Claudiu Tudor)
La primul meci în maieul Craiovei, LaMarcus Reed (la minge) a făcut un joc bun (foto: Claudiu Tudor)

La a patra victorie consecutivă a echipei masculine de baschet SCM-U Craiova a contribuit şi jucătorul american LaMarcus Reed, sosit în urmă cu câteva zile în Bănie.

În jocul de aseară din Polivalentă cu BCMU FC Argeş Piteşti, câştigat de craioveni cu scorul de 94-79, Reed a evoluat 27 de minute, a marcat 13 puncte, la care se adaugă 8 recuperări, 5 pase decisive şi un capac. Sportivul de 29 de ani a fost cel mai eficient jucător al echipei sale, cu un indice de 24.

„Avem un grup de jucători foarte bun și este ușor să ies în evidență. Ne dorim să fim în Top 6, însă mai este mult până acolo. Mai sunt 8-9 meciuri de jucat și este greu de estimat de acum dacă vom reuși acest lucru. A fost o atmosferă foarte frumoasă în sală. Am început mai greu și a fost liniște. După aceea ne-am revenit atmosfera a fost minunată”, au fost primele declaraţii ale lui Reed.

Pentru SCM-U au jucat: Martinic 21 puncte, Orbeanu 10, Samuels 13, Vârnă 4, Aleksandrov 21, Berceanu, Kikos, Reed 13, Paasoja 12.

Antrenorul secund al echipei SCM-U, Dan Ioan, a vorbit şi el despre jocul cu piteştenii: Era importantă o victorie azi şi este foarte bine că a venit la o diferenţă mai mare ca în tur, pentru că în eventualitatea unei egalităţi de puncte să fim peste echipa din Piteşti. Ne-am luat revanşa pentru înfrângerea din turul campionatului”.

Doar spectator în partida de aseară, din cauza unei probleme medicale, căpitanul craiovenilor, Ivan Siriscevic, are şanse să joace în meciul următor, de pe terenul vicecampioanei Steaua CSM Bucureşti, programat duminică, de la ora 14.15.

După succesul de aseară, SCM-U Craiova a ajuns la 8 victorii, la care se adaugă şase înfrângeri, şi ocupă locul 7, cu 22 de puncte.

Jucătorii antrenaţi de Aco Todorov şi Dan Ioan au un meci mai puţin disputat, cel cu Poli Iaşi.

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS