Acasă Sport Tenis / Organizatorii au anunţat programul zilei de sâmbătă la Australian Open....

Tenis / Organizatorii au anunţat programul zilei de sâmbătă la Australian Open. Vezi când joacă Halep și Ana Bogdan

-

Simona Halep şi Ana Bogdan au aflat orele la care vor evolua, sâmbătă, la Australian Open. Sportivele din România au fost programate în deschiderea zilei, atunci când temperaturile la Melbourne sunt extrem de ridicate, notează Mediafax. Halep va fi nevoită să joace pe o căldură sufocantă, la 40 de grade Celsius. Simona o va înfrunta pe Lauren Davis (SUA) cu începere de la 02.00 (ora României), deschizând balul pe arena principală „Rod Laver”. În meciul precedent, liderul WTA a învins-o pe Eugenie Bouchard cu 6-2, 6-2, dar partida s-a desfăşurat în condiţii decente, în sesiunea de seară. Nu va fi o situaţie prea plăcută pentru Halep asta dacă ţinem cont şi de problemele pe care liderul mondial le are la gleznă.
Tot de la ora 02.00, Ana Bogdan va lupta pentru optimi cu americanca Madison Keys, în primul meci de pe „Margaret Court”, al doilea teren ca importanţă de la Australian Open.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.