14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAur pe linie pentru luptătorii craioveni, la Putna

Aur pe linie pentru luptătorii craioveni, la Putna

Luptătorii de la CS Universitatea Craiova au cucerit patru medalii de aur

Luptătorii craioveni au participat, weekendul trecut, la ultima competiție oficială a anului, Cupa României pentru juniori. Reprezentanții cluburilor CS Universitatea Craiova și CSM Craiova au avut o evoluție foarte bună, reușind să cucerească numai medalii de aur.
De la CS Universitatea Craiova s-au impus la categoriile lor de greutate Alexandra Anghel (categoria 72 kg), Simona Zidaru (63 kg), Denis Constantin (74 kg) și Ștefan Coman (66 kg). „Încheiem anul competițional cu bine. A fost un an foarte bun, cu medalii la toate categoriile de vârstă. Acum, sportivii noștri au luat aurul la Cupă, Coman nu a pierdut nici un punct în tot concursul, Denis Constantin a câștigat finala la superioritate“, a spus ieri antrenorul Aurel Cimpoeru, care împreună cu fratele său, Marius, se ocupă de pregătirea sportivilor de la CS Universitatea. Trei luptătoare de la CSM Craiova și-au trecut și ele în palmares aurul, la Putna. Este vorba despre Adina Irimia (67 kg, antrenor Petre Banciu), Mihaela Bărbulescu (59 kg, antrenor Petre Banciu) și Ștefania Priceputu (48 kg, antrenor Valentin Boboșca). Ștefania este legitimată la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“, în dublă colaborare cu CSM Craiova.
Campioana mondială ar putea reprezenta anul următor clubul Steaua București. Informația a fost confirmată de antrenorul său, Valentin Boboșca.
„99%, Ștefania va pleca la Steaua. Așa vrea ea, spune că acolo va primi bani mai mulți. Eu am încercat să o conving să mai rămână la Craiova,
să-și termine liceul aici, dar ea a spus că nu mai stă. Sunt supărat pe ea puțin, pentru că mereu am învățat-o de bine, dar nu am cum să o opresc. Dacă clubul Steaua o vrea, trebuie să achite grila de transfer. Dacă ne dau acei bani, vom achiziționa saltele pentru sala de la Malu Mare, pentru că nu mai avem“, a spus antrenorul de la LPS „Petrache Trișcu“ și CSM Craiova. După un an fructuos, pentru luptătorii craioveni va veni și răsplata în galele de premiere care vor fi organizate luna aceasta de DJST Dolj și Inspectoratul Școlar Județean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS