20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Mangia, Pîrvu și Zlatinski au prefațat meciul cu FC Viitorul (video conferința)

Fotbal / Mangia, Pîrvu și Zlatinski au prefațat meciul cu FC Viitorul (video conferința)

Universitatea Craiova a susținut joi o conferință de presă, în care antrenorul Devis Mangia, ajutat cu traducerea de secundul Daniel Pîrvu, și mijlocașul Hristo Zlatinski au prefațat partida cu FC Viitorul, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20.45, pe stadionul „Ion Oblemenco”, din etapa a 20-a a Ligii I.


Mangia și-a început discursul urând „La mulți ani, Andrei!” și „La mulți ani, România!”, apoi a punctat că spera ca echipa sa să etaleze un fotbal bun și să obțină victoria, chiar dacă se așteaptă la o replică bună din partea oaspeților. Tehnicianul italian a spus că nu va putea conta pe serviciile lui Gustavo – suspendat și Tiago Ferreira – accidentat și că așteaptă un răspuns din partea staff-ului medical în privința lui Rossi și Popov. Acesta a comentat și pe tema prestațiilor mai puțin reușite cu Botoșani și Afumați, luând partea fundașilor și a portarilor, și a vorbit și despre oboseala acumulată.
La rândul său, Hristo Zlatinski a punctat că își dorește mult victoria în meciul cu Viitorul și că atât rezultatele pozitive, cât și cele negative sunt realizate de întreaga echipă.
Conferința de presă o puteți urmări pe site-ul nostru în format video.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS