Meciurile Sorana Cîrstea, locul 54 WTA – Jelena Ostapenko (Letonia), locul 12 WTA şi cap de serie numarul 12, şi Monica Niculescu, locul 57 WTA – Ana Bogdan, locul 108 WTA, se vor disputa, joi, în turul al doilea al US Open, ultimul Grand Slam al anului.
Partida Soranei Cirstea se va disputa pe Louis Armstrong Stadium, începând cu ora 18.00, fiind primul meci al zilei pe a doua arenă ca mărime de la Flushing Meadows.
Cîrstea şi Ostapenko, câştigătoarea ediţiei din acest de la Roland Garros, nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.
Înfruntarea româncelor va avea loc pe terenul 7, în jurul orei 19.30. Este a doua partida a zilei, după o întâlnire de dublu masculin.
Monica Niculescu şi Ana Bogdan s-au mai confruntat de trei ori până în prezent, victoria revenindu-i de fiecare data Monicăi. Calificarea în turul al treilea este recompensată cu un premiu de 144.000 de dolari şi cu 130 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în turul al doilea vor primi 86.000 de dolari şi 70 de puncte WTA.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.