7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Jucătorii prinși băuți, trimiși acasă de selecționerul Under 21

Fotbal / Jucătorii prinși băuți, trimiși acasă de selecționerul Under 21

Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a decis să renunțe la cei patru fotbaliști care au fost prinși băuți ieri seară, în timpul deplasării în Spania, acolo unde tricolorii vor susține un minicantonament. Astfel, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit astăzi cantonamentul echipei de tineret de la San Rogue (Spania), urmând să fie sancționați de cluburile de la care provin.
„Marți seara, după sosirea în Spania, selecționerul Daniel Isăilă a constatat abateri disciplinare grave în ceea ce îi privește pe cei patru. A discutat cu ei pentru a le afla punctul de vedere, iar în această dimineață a luat decizia de a renunța la ei pentru acest stagiu de pregătire. Staff-ul tehnic al selecționatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative și coordonatorii loturilor naționale, împreună cu conducerea FRF, consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal”, se arată într-un comunicat postat pe frf.ro.
Conform presei centrale, Nedelcearu, Dudea, Petre și Olteanu ar fi consumat băuturi alcoolice, introduse în suc, în timpul zborului de ieri seară spre Spania, la destinație toți patru fiind într-o stare avansată de ebrietate.
Selecţionata U21 a României va susține în cadrul stagiului de pregătire de la San Rogue două jocuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, şi cu Danemarca, pe 27 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS