17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportȘoavă, mulțumit de lot

Șoavă, mulțumit de lot

 

Antrenorul formației CSO Filiași, Florin Șoavă (foto), a declarat după victoria cu 5-0 (marcatori: Bălan, Fotescu, Borhot, Văduva, Pârvuică) obținută în fața republicanilor A de la CSJ Știința U Craiova că este mulțumit de modul în care au răspuns elevii săi la primul amical, apreciindu-i pe nou-veniți.
„Am jucat cu niște copii, juniori republicani A, și
le-am spus băieților că trebuie să tratăm jocul cu maximă seriozitate, să alergăm mult și să ne facem antrenamentul. A fost un început mai greu de pregătire pentru noi, pentru că am făcut numai în sală antrenamentele, dar până la urmă ne-am găsit ritmul și am făcut ce trebuia. Ținând cont că e primul meci din această iarnă și că nu am avut foarte mult timp la dispoziție să lucrăm pe teren mare consider că sunt mai multe lucruri pozitive de consemnat, decât negative. Jucătorii noi s-au mișcat bine, este adevărat. Eu am mai spus-o: pentru a face performanță și pentru a crește potențialul echipei trebuie să aducem jucători de aceeași valoare cam pe fiecare post. Sunt mulțumit de lotul pe care îl am acum și rămâne de datoria mea să-i fac pe băieți să joace și să avem rezultate cât mai bune“, a spus Florin Șoavă, pentru GdS.
Tehnicianul a vorbit și despre japonezul Toshi, care a revenit la echipă, deși se renunțase la el: „Toshi a zis că rămâne până în vară, are contract… O să-i dăm și lui posibilitatea să joace, să vedem dacă se integrează sau nu. Oricum, va fi greu să prindă echipa, pentru că avem un lot de 24 de jucători acum și va trebui să mai plece unii dintre ei“.
Următorul test pentru CSO Filiași are loc duminică, de la ora 12.00, tot la aeroport. Este vorba despre un „triunghiular“ la care vor mai participa echipele Under 19 ale CS Universitatea Craiova și Academia „Gică Popescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS