Acasă Sport Baschet (m): SCM-U Craiova, învinsă după prelungiri de Oradea

Baschet (m): SCM-U Craiova, învinsă după prelungiri de Oradea

-

Craiovenii (în alb) au fost aproape de o victorie în faţa campioanei (foto: Lucian Anghel)
Craiovenii (în alb) au fost aproape de o victorie în faţa campioanei (foto: Lucian Anghel)

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a fost aproape de o victorie mare în această seară, în disputa cu campioana CSM CSU Oradea. Bihorenii au avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a se impune în Bănie cu scorul de 87-82 (17-18, 14-20, 17-14, 24-20, 15-10)

Campionii au dus meciul în prelungiri, după ce au egalat din două libere, dictate de arbitru la după expirarea timpului regulamentar.

Craiovenii au protestat la decizia brigăzii de arbitrii, considerând că nu a fost fault pe aruncare, dar s-au arătat nemulţumiţi de uşurinţa cu care cei trei arbitrii au dictat faulturi împotriva echipei antrenate de Vladimir Vuksanovic.

Trei jucători, Bureau, Burlacu şi Corneanu, au părăsit terenul mai devreme după că au acumulat câte cinci greşeli personale.

Pentru SCM-U au jucat: Taylor 19 puncte, Bureau 2, Fraseniuc 2, Damian, Burlacu 16, Gavrilă 2, Corneanu 5, Abrams 17, Aktas, Lee 4, Hargrove 15.

Runda următoare, oltenii, care au patru victorii şi 11 înfrângeri, vor juca în deplasare cu Dinamo Bucureşti.

Galerie foto realizată de Lucian Anghel:

IMG_1394

IMG_1402

IMG_1406

IMG_1472

IMG_1440

IMG_1414

ȘTIRI VIDEO GdS

Angajaţii de la fabrica de confecţii din Calafat, fără salarii de două luni

La fabrica de confecţii Maglierie Cristian Impex din Calafat s-a întârziat plata salariilor. Oamenii nu şi-au primit nici banii aferenţi lunii august. În timp ce muncitorii sunt disperaţi că nu şi-au încasat drepturile băneşti, conducerea fabricii promite că le va achita salariile săptămâna aceasta.