10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSurugiu: Mi-aș fi dorit să joc mai mult

Surugiu: Mi-aș fi dorit să joc mai mult

Promovat la prima echipă după meciuri excelente făcute la „satelit“, mijlocașul Olivian Surugiu a bifat 51 de minute în tricoul CS Universitatea Craiova, reușind să marcheze un gol în Cupa României, cu Dacia Unirea Brăila. „Suru“ este bucuros pentru realizările echipei sale din 2016, dar în ceea ce-l privește consideră că trebuie să muncească mai mult în viitor ca să joace mai mult.
„Sunt mulțumit în primul rând pentru ceea ce a realizat echipa, pentru locul din clasament, au fost niște rezultate foarte bune. Pe plan personal, mi-aș fi dorit să joc mai mult. O să mă pregătesc în continuare foarte bine și sper să joc mai mult și să o fac bine. De fiecare dată când s-a apelat la mine cred că nu am dezamăgit și în continuare, dacă o să mi se dea credit, o să fac lucrurile cum trebuie și sper să-mi ajut echipa“, a spus Surugiu, care le-a luat apărarea colegilor din atac: „Eu zic că și jucătorii care au fost până acum în atac și-au făcut destul de bine treaba, au marcat goluri și nu pot să mă pronunț eu în privința transferurilor“.
În prag de Crăciun și de Revelion, Olivian Surugiu le-a făcut urări suporterilor și a spus că speră ca noul an să fie marcat cu o performanță notabilă de CS Universitatea Craiova: „Vreau să le urez suporterilor Sărbători fericite și, de ce nu, la anul să ne bucurăm de un trofeu câștigat de echipa noastră“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS