14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCe se întâmplă cu echipa feminină de volei de la SCM-U Craiova? (Update)

Ce se întâmplă cu echipa feminină de volei de la SCM-U Craiova? (Update)

Voleibalistele au asistat îngândurate la meciul de volei masculin dintre România și Macedonia (foto: Alexandru Vîrtosu)
Voleibalistele au asistat îngândurate la meciul de volei masculin dintre România și Macedonia (foto: Alexandru Vîrtosu)

Clubul SCM Craiova se află într-un impas financiar, iar o soluţie pentru a mai face rost de bani pare să fi fost desfiinţarea echipei feminine de volei,  din prima ligă.

În timp ce  directorul clubului, Marius Barcan, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere oficial legat de această informaţie, mai multe componente ale echipei, prezente la meciul de volei dintre România şi Macedonia, din Sala Polivalentă craioveană, au confirmat că au fost anunţate să-şi caute echipe.

La câteva ore distanţă după răspândirea zvonului, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a reacţionat spunând că echipa nu se va desfiinţa.

Totodată, aceasta a comentat şi despre informaţia conform căreia clubul ar avea probleme financiare: „Echipa de volei nu se desfiinţează. Ar costa mai mult amenda la Federaţie şi contractele pierdute în instanţă. Echipa de handbal nu îşi va pierde vedetele. Echipa de volei băieţi nu va fi retrasă din UCL, mai ales că sunt bugetate toate taxele. Ce a mai rămas? Probleme financiare? Păi dacă bugetul clubului a fost aprobat. Doar ca cei mai buni sportivi nu sunt neapărat şi cei mai buni manageri”, a spus aceasta pe un site de socializare.

Rămâne de aflat cine a făcut propunerea desfiinţării echipei de volei feminin şi cine a hotărât că această formaţie să rămână, totuşi, în cadrul clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS