14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraș, optimist după revenirea lui Antal

Petre Grigoraș, optimist după revenirea lui Antal

Oficialii echipei Pandurii Târgu Jiu au reușit să-l „repatrieze“, la sfârșitul săptămânii trecute, pe atacantul Liviu Antal, obținând un nou împrumut al acestuia de la Hapoel Tel Aviv, iar mutarea l-a încântat pe antrenorul Petre Grigoraș.
„Liviu Antal e un jucător bun, pe care l-am aşteptat cu mare plăcere. E un fotbalist care a acceptat condiţiile de austeritate de la noi şi acesta este lucrul cel mai important, pentru că el s-a simţit bine aici, la Târgu Jiu, şi sperăm să ne ajute cât mai repede. Îi spunem pe această cale bun venit și Doamne ajută, să ne îndeplinim obiectivele cu el împreună“, a declarat Petre Grigoraș, pentru site-ul oficial al gorjenilor.
La rândul său, Liviu Antal a explicat ce l-a determinat să revină din Israel la Pandurii: „Am revenit la Pandurii pentru că am găsit aici un grup frumos și m-am simțit bine. Cred că avem o echipă care poate să facă performanță. De asta am decis să revin. Am o relație bună cu Petre Grigoraș, am mai lucrat împreună la Galați, și mă bucur că l-am găsit aici. Președintele Narcis Răducan a adus jucători buni, cu experiență, care au evoluat la echipe bune și vom face o treabă frumoasă“.
Liviu Antal s-ar putea regăsi în formula de bază a pandurilor în meciul cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 7-a a Ligii I, programat vineri, de la ora 20.30, în Ardeal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS