14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: Ionel Luţă, înlocuit cu Dragoş Bon la CSO Filiaşi

Fotbal / Exclusiv: Ionel Luţă, înlocuit cu Dragoş Bon la CSO Filiaşi

Dragoş Bon este noul antrenor al CSO Filiaşi (foto: Alexandru Vîrtosu)
Dragoş Bon este noul antrenor al CSO Filiaşi (foto: Alexandru Vîrtosu)

Conducerea grupării CSO Filiaşi nu s-a împăcat cu eşecul înregistrat în faţa echipei CS Universitatea II Craiova şi a decis să încheie colaborarea cu antrenorul Ionel Luţă. Acesta avea ca obiectiv câştigarea a nouă puncte în primele trei partide din 2016, însă după două întâlniri în contul echipei a poposit doar unul.

„Îmi pare rău de Ionel Luţă, a făcut o treabă bună la noi, dar rezultatele nu l-au ajutat. Noi stabilisem un obiectiv pentru primele trei etape, dar punctele nu au apărut. De luni echipa va fi pregătită de Dragoş Bon”, a declarat preşedintele filieşenilor, Florin Spânu, pentru GdS.

„Îmi doresc să jucăm un fotbal frumos şi să câştigăm cât mai multe puncte, pentru că situaţia din clasament nu ne mulţumeşte. Sunt obişnuit cu situaţii din astea, pentru că tot aşa am preluat şi Podariul. Echipa o cunosc, ştiu jucătorii, cu unii dintre ei am mai lucrat, şi e o nouă provocare pentru mine. Sper să reuşesc să motivez echipa ca să treacă peste începutul ăsta mai slab de retur, pentru că aşteptările au fost mai mari”, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.

Dragoş Bon a mai antrenat pe ACS Podari, ca principal, şi pe CS Turnu Severin şi FC Universitatea Craiova, ca secund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS