19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClaudiu Bălan, motivat să marcheze cu Ștefăneștiul

Claudiu Bălan, motivat să marcheze cu Ștefăneștiul

Claudiu Bălan (la minge) îşi doreşte să facă o treabă bună la Podari şi să „urce“ în ligile superioare la vară (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Claudiu Bălan (la minge) îşi doreşte să facă o treabă bună la Podari şi să „urce“ în ligile superioare la vară (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Chemat din Anglia sub „arme“ de către prietenul Ionuț Becheriu, președintele lui ACS Podari până mai zilele trecute,
Claudiu Bălan a acceptat imediat provocarea și a trecut sub comanda lui Gigi Ciurea cu gândul de a pune umărul la ascensiunea grupării doljene.
„Am fost în Anglia cu prietena în vacanță și mă gândeam chiar să rămân acolo, pentru că aveam posibilitatea asta, dacă nu primeam vreo ofertă bună din țară legată de fotbal, bineînțeles. A venit propunerea celor de la Podari, mai bine zis a lui Giovanni (Ionuț Becheriu – n.r.), care a insistat mult. Pentru el am venit, dar, din păcate, el nu mai este președinte acum. Nu știu ce s-a întâmplat și nu comentez“, a explicat fostul atacant al FC Universitatea Craiova, pentru GdS.
„Am venit cu inima deschisă la Podari, am semnat până la finalul campionatului, iar din vară aș vrea să joc în eșaloanele superioare. Să văd ce oferte o să primesc, dacă nu, o să rămân probabil la Podari. Și în iarna asta primisem ceva oferte din Liga a II-a, dar propunerile au venit după ce semnasem cu Podariul, de la Dunărea Călărași și Metalul Reșița, dar acolo nu voiam să merg, pentru că sunt probleme“, a completat atacantul craiovean.

„Mă simt bine la Podari“

Claudiu Bălan nu regretă alegerea făcută și speră să marcheze cât mai multe goluri în acest retur de campionat al Ligii a III-a, seria 3. A făcut-o în runda trecută, la Roșiori, și speră să scuture și plasa celor de la CS Ștefănești, în partida programată mâine, de la ora 15.00, la Podari.
„Mă simt bine la Podari și mă bucur că sunt aproape de casă. Mi-am propus să marchez cât mai mult în acest retur și să ajut echipa să urce în clasament. Avem un grup frumos, suntem foarte uniți. Am și câțiva foști colegi de la FC Universitatea, pe Ciocârlă și Ionuț Stancu, și e foarte bine. Avem și un antrenor bun, Gigi Ciurea, care caută întotdeauna cele mai bune decizii ca să câștigăm și să facem partide bune. N-am prea reușit până acum, este adevărat, am stat bine doar la capitolul ratări, dar sperăm să spargem sâmbătă (mâine – n.r.) gheața. Am marcat la Roșiori, dar am pierdut. Vreau să dau iarăși gol și dacă în deplasarea trecută nu am reușit mare lucru, acum, că jucăm acasă, trebuie să ne impunem neapărat. Am înțeles că Ștefăneștiul are o echipă mai bună ca în tur și cred că o să fie un meci greu, dar eu zic că o să câștigăm“, a încheiat Claudiu Bălan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS