17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎnvinsă la Galați, SCM-U nu renunță la Cupă

Învinsă la Galați, SCM-U nu renunță la Cupă

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a fost învinsă, miercuri, în deplasare, de Arcada Galaţi, cu scorul de 3-1 (25-21, 22-25, 25-18, 25-18) în meciul tur din sferturile de finală ale Cupei României. Returul este programat pe 24 februarie, la Craiova.
„A venit și momentul să pierdem un meci. Din fericire, a fost în Cupă. Nu ne considerăm eliminaţi. Șansele de calificare sunt egale. Dacă vom câștiga cu 3-1 se va juca setul de aur, până la 15. Galațiul a avut cu totul o altă exprimare. Au fost mult mai serioși, mai motivați, și-au pregătit mai bine jocul. Noi, în ciuda faptului că am pregătit meciul destul de bine, am avut fluctuații foarte mari în joc, bazate pe lipsa de concentrare, poate și puțin pe o încredere prea mare în noi după ce îi bătusem în campionat. Iau partea bună din această înfrângere și spun că acest duș rece ne aduce puțin cu picioarele pe pământ și ne face să jucăm mai eficient în meciurile următoare“, a concluzionat antrenorul oltenilor, Dan Pascu.
„Nu ne-a ieșit absolut nimic. Nu am avut stăpânire pe elemente, am riscat de multe ori și s-a greșit foarte mult. Era bine să avem două seturi câștigate în tot acest joc prost, poate ne ajuta mai mult“, l-a completat jucătorul Bogdan Ene.
Neînvinsă în campionat în 15 meciuri, echipa craioveană va juca duminică, de la ora 13.45 cu Unirea Dej, pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS