19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIvan, în Bănie sau în străinătate

Ivan, în Bănie sau în străinătate

Oficialii CSU au înţeles că Ivan agreează doar varianta unui transfer în străinătate (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Oficialii CSU au înţeles că Ivan agreează doar varianta unui transfer în străinătate (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Gata cu „plimbările“ pe internet ale lui Andrei Ivan la Steaua. După ce atacantul de 19 ani a spus de câteva ori răspicat că nu vrea să meargă la Steaua, făcându-și astfel mulți dușmani în București și chiar în sânul clubului, conducerea CS Universitatea Craiova pare să se fi resemnat în privința transferului și și-a îndreptat atenția asupra ofertelor venite din afara României. Ca să mai repare puțin din imaginea creată, unul dintre acționarii grupării oltene, Mihai Rotaru, a intervenit într-o emisiune de la Digi Sport și, printr-un sms trimis lui Gabi Balint, a subliniat că echipa sa nu are probleme financiare și că va ține cont de dorința lui Andrei Ivan, astfel că acesta va rămâne în Bănie. Reacția lui Rotaru a venit după ce directorul de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a insinuat că gruparea alb-albastră o duce rău cu banii.
„Am primit un mesaj de la domnul Rotaru, acum, și m-a rugat să specific că Universitatea Craiova nu are nevoie de bani, că e la zi cu salariile, nu are nici o datorie și că, dacă jucătorul nu dorește să meargă la Steaua, Craiova îl sprijină să rămână în continuare acolo“, a anunțat Gabi Balint, antrenorul în mandatul căruia CSU a promovat în prima ligă.

Felix Grigore: Andrei va juca la Euro

Contactat telefonic de GdS, managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a întărit ideea rămânerii lui Andrei Ivan în Bănie cel puțin pentru moment. Conducătorul grupării alb-albastre a spus că atacantul de 19 ani își va alege viitoarea destinație, menționând că sunt mai multe cluburi interesate de acesta, în afara celor cunoscute: FC Barcelona, Espanyol, Villareal.
„Noi îl vom susține pe Andrei Ivan în orice decizie va lua. Nimeni de la Craiova nu a vorbit cu jucătorul să se ducă la Steaua, în sensul de a-l forța, așa cum s-a speculat. Decizia lui este să rămână la Craiova și noi o respectăm și o să-l susținem. Nu cred că e cazul să-i dăm banderola de căpitan pentru că nu a plecat la Steaua. Oricum, lucrul ăsta îl hotărăsc antrenorii. Totul depinde de el acum. Lumea trebuie să înțeleagă că noi nu depindem financiar de transferul lui Ivan. Suntem stabili, dar este adevărat că am regândit o strategie financiară pentru ce a mai rămas din campionatul ăsta, ținând cont că vom juca în play-out. Craiova este printre puținele echipe cu salariile și dările la zi“, a declarat conducătorul oltean, pentru GdS. „Sunt mai multe oferte pentru Ivan, în afara celor care se știu deja. Andrei Ivan, la ce a arătat la ultimul meci al echipei naționale, va fi un jucător care, din punctul meu de vedere, nu că va fi în lot la Euro, ci va juca în Franța! E normal să fie multe cluburi  interesate de transferul lui. Am primit multe oferte, dar nu s-a ajuns la semnarea de documente“, a completat Felix Grigore.

„Visul meu a fost să joc la Craiova“

Andrei Ivan și-a declarat din nou dragostea față de Craiova și a punctat că ar accepta să meargă la Espanyol Barcelona.
„Vreau să plec în străinătate, la Espanyol, iar dacă o să se realizeze transferul va fi o onoare să fiu antrenat din nou de domnul Gâlcă. Sper să revin la Craiova. Acolo vreau eu să joc. Nu este tupeu. Nu știu cum să vă explic… Visul meu de mic a fost să joc la Craiova, tatăl meu ține cu Craiova și nu aș vrea să joc în România la altă echipă. Cred că pot să ajung la Euro și de la Craiova dacă joc în play-out și marchez foarte multe goluri“, a spus Andrei Ivan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS