14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBărzoi și Anghelescu, din nou pe podium

Bărzoi și Anghelescu, din nou pe podium

Oana Anghelescu (stânga) a obţinut o medalie, iar Daniela Bărzoi - două la competiţiile de la Câmpulung (Foto: Claudiu Tudor)
Oana Anghelescu (stânga) a obţinut o medalie, iar Daniela Bărzoi – două la competiţiile de la Câmpulung (Foto: Claudiu Tudor)

Jucătoarele craiovene de tenis de masă Daniela Bărzoi și Oana Anghelescu, s-au întors cu medalii de bronz de la două competiții desfășurate recent la Câmpulung.
Daniela Bărzoi a urcat pe treapta a treia a podiumului la Cupa României rezervată junioarelor 1, iar împreună cu colega sa Oana Anghelescu au obținut tot bronz la dublu, în cadrul Campionatul Național de tineret (U21). Fetele au adus medaliile în vistieria clubului CSS Craiova, iar antrenorul Cătălin Georgescu este mulțumit de evoluția lor.
„Rezultatele au fost conform așteptărilor. La dublu au pierdut în semifinale în fața favoritelor numărul 2, iar la Cupa României, Daniela Bărzoi a fost învinsă în semifinale de favorita principală, Alina Zaharia, de la Farul Constanța. Cele două sportive ale mele activează și în Superliga senioarelor, pentru echipa din Câmpulung, iar acest lucru le-a adus o experiență în plus“, a spus Georgescu pentru GdS.

Ele sunt junioare, adversarele erau mai mari

Daniela Bărzoi încheie anul cu trei medalii obținute la competițiile naționale. Despre Cupa României spune că a fost mai dificil, deoarece atât ea, cât și colega sa Oana sunt încă junioare și au întâlnit adversare mai mari. „Medalia de la dublu a fost o surpriză plăcută, deoarece adversarele erau mai mari. Am picat bine la tragere, dar ne-am oprit în semifinale“, a spus tânăra jucătoare. Oana Anghelescu a adăugat că pe ea a ambiționat-o faptul că adversarele erau mai mari: „Ne-am ambiționat mai tare fiind la categorie mai mare ca vârsta noastră și am fost chiar mândre că am luat medalia de bronz. Am fi putut urca și mai sus pe podium“. Pentru cele două jucătoare s-a încheiat anul competițional. În luna februarie, ele vor debuta în returul Superligii Naționale, pentru echipa din Câmpulung.
Și alți olteni au urcat pe podium la competiția de la Câmpulung. La Campionatul Național U21, la dublu feminin, s-au impus Adina Diaconu și Bogdana Trifu (ambele de la LPS Slatina). Diaconu a luat medalia de aur și la dublu mixt, alături de Alin Spelbuș (CS Pristavu Câmpulung), iar Bogdana Trifu, care a făcut echipă cu Alexandru Manole (Câmpulung) a luat medalie de argint. La Cupa României, Simina Bibirică (CSS Slatina) a obținut medalie de bronz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS