20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis: Ana Bogdan, în ultimul tur al calificărilor la Moscova (WTA)

Tenis: Ana Bogdan, în ultimul tur al calificărilor la Moscova (WTA)

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan va evolua în runda finală al calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 702.900 dolari, după ce a învins-o, duminică, pe rusoaica Ana Blinkova, cu 7-5, 6-4.

Bogdan (22 ani, 149 WTA) a învins-o pe rusoaica de 17 ani (1.253 WTA) într-o oră și 25 de minute.Ana Bogdan și-a asigurat un cec de 3.075 dolari și 18 puncte WTA, urmând să joace, luni, în ultimul tur al fazei preliminare cu Aleksandra Sasnovici (Belarus).

Românca a mai jucat o dată cu Sasnovici (21 ani, 101 WTA), anul trecut, la turneul ITF de la Woking (Marea Britanie), iar atunci a câștigat Bogdan cu 6-2, 6-2, în semifinale.

Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru se află pe tabloul principal de simplu.

La dublu, Begu și Niculescu sunt favoritele numărul doi, urmând să joace contra perechii Alizé Cornet (Franța)/Daria Gavrilova (Rusia). Raluca Olaru o va avea ca parteneră pe Gabriela Dabrowski (Canada), iar adversarele lor vor fi rusoaica Anastasia Buhanko și slovena Iva Majoli (38 ani), care joacă primul meci în acest an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS