14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul a ţinut în şah liderul, Filiaşiul şi ACSVM s-au încurcat acasă

Podariul a ţinut în şah liderul, Filiaşiul şi ACSVM s-au încurcat acasă

Eugen Rioşanu (la minge) şi colegii săi au făcut un meci bun la Afumaţi (foto: fcpodari.ro)
Eugen Rioşanu (la minge) şi colegii săi au făcut un meci bun la Afumaţi (foto: fcpodari.ro)

Reprezentantele Doljului din Liga a III-a au înregistrat remize în runda a 16-a, un egal de aplaudat obţinându-l CS Podari. Trupa lui Dragoş Bon a făcut 0-0 pe terenul liderului din seria a 3-a, CS Afumaţi, irosind trei şanse mari de a tranşa cele trei puncte prin Rioşanu, Mirescu şi Lucian Pârvu. Pentru CS Podari au evoluat următorii: Mecea – Ciocioană, Dina, Dreşcă, Stănia – Dragomir, Rioşanu – Mirescu, D. Preda, Răduţ – L. Pârvu. Pe parcurs au mai intrat: D. Stancu, Cl. Ştefan, Ciocârlă.

„Am jucat bine. Ne-am mobilizat şi am ştiut jocul lor şi au fost uşor de blocat. Am evoluat şi fără presiune, le-am spus băieţilor că nu avem nimic de pierdut şi trebuie să ne bucurăm de fotbal, mai ales că jucam pe un teren bun. Am câştigat mult ca imagine şi încredere în noi. Am schimbat liderul şi nu e uşor acest lucru şi am demonstrat că diferenţa între noi şi fruntaşe nu este atât de mare. Condiţiile fac diferenţa. M-am uitat la cei de la Afumaţi şi e mare lucru să ai antrenor principal, secund, antrenor cu portarii şi preparator fizic, în condiţiile în care eu nu mai am nimic, nici măcar maseor. Asta e, dar le-am spus celor din conducere că dacă etapa următoare nu jucăm la Podari, la Braloştiţa eu nu mă mai prezint, că ăla nu e teren pe care să poţi să construieşti o fază de atac”, a declarat antrenorul podărenilor, Dragoş Bon, pentru GdS.

 

Naicu: Suntem pe un drum bun

 

La Işalniţa, ACS Viitorul Municipal Craiova a remizat, scor 1-1, cu Minerul Motru, golurile fiind marcate de Lucian Scarlat (’62), respectiv Ghighilicea (’69). Antrenorul craiovenilor, Victor Naicu, a mizat pe: Surdu – Istudor, Chircan, D. Mihai, Nuţă – Borneci, Stoichiţoiu – Al. Stoica, Poenaru, Crăciun, L. Scarlat. C. Scarlat, Borhot, Luncan.

„Am început foarte bine jocul, după care, pe nişte greşeli personale, echipa de la Motru şi-a creat câteva ocazii, a avut şi o bară, dar repriza a doua am dominat-o în totalitate. Am avut şi noi o bară, prin Poenaru (’60), Crăciun a ratat singur cu portarul (’55), Mihai Daniel ar fi putut înscrie un gol cu capul, dar a respins portarul in extremis şi după am marcat prin Lucică. E dureros că de două etape marcăm, dar nu am reuşit să câştigăm, însă eu sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor, suntem pe un drum bun. Am luat un gol copilăresc, atacantul lor între patru fundaşi şi să dea gol, mai rar întâlneşti. Dacă o să remediem problemele astea de concentrare o să vină şi victoria. Eu sunt mulţumit de cum ne-am prezentat, şi fizic, şi tactic”, a declarat antrenorul „municipalilor”, Victor Naicu, pentru GdS.

În urma acestui rezultat, ACSVM Craiova a urcat două poziţii în clasament, având 8 puncte, la fel ca urmăritoarele Ştiinţa Turceni şi Minerul Mehedinţi.

 

Spânu: Am ratat din toate poziţiile

 

La Braloştiţa, CSO Filiaşi a deschis scorul prin Alin Bălă (’15) în disputa cu Millenium Giarmata, dar bănăţenii au revenit prin Beloescu (’35), iar tabela a rămas neschimbată, 1-1, până la finalul întâlnirii. Vulturii Lugoj, echipă pe care trupa lui Gigi Ciurea a învins-o etapa trecută, a profitat de semieşecul doljenilor şi i-a depăşit în clasament, CSO fiind pe şapte.

Pentru gruparea din Filiaşi au evoluat următorii: Lascu – Orban, Vulpe, Lupu, Pais – Duriţă, Crângoiu, Dumitraşcu, Cruşoveanu – Bălă, Buciuman. Au mai intrat: Obeanu, Fruntelată, Creţu şi Tudorică.

„După o primă repriză în care mai mult ne-am tatonat, în a doua jucătorii noştrii au evoluat foarte bine, au dominat jocul în totalitate, dovadă că echipa adversă nu a trecut în jumătatea noastră decât de trei ori. A fost repriza cu cele mai mari ocazii de când jucăm în Liga a III-a. Am ratat din toate poziţiile: singur cu portarul, bară (Buciuman – n.r.), minge scoasă de pe linia porţii (Duriţă – n.r.). Au fost în jur de 8-10 ocazii mari de gol. Echipa a mers foarte bine şi de la joc la joc se vede că fotbaliştii noştri au valoare. În etapa viitoare am avea la Minerul Mehedinţi, ceea ce înseamnă victorie la masa verde. Jucătorii au liber până marţi, apoi începem pregătirea jocului cu UTA Bătrâna Doamnă, de peste două săptămâni, pe care, fără discuţie, vom face tot ceea ce este posibil să-l câştigăm”, a declarat directorul sportiv al CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS