10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrima „bătălie“ cu Priștina

Prima „bătălie“ cu Priștina

DSC_0132

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova își joacă astăzi (de la ora 19.00) șansa de calificare în semifinalele Ligii Balcanice. Oltenii întâlnesc, în Polivalentă, formația Sigal Priștina, în meciul tur din barajul pentru semifinale, returul fiind programat pe 25 martie, în Kosovo.
Ca să-și mărească șansele de calificare în „careul de ași“ al acestei competiții, elevii lui Andelko Mandic au nevoie de victorie în primul meci și, dacă se poate, una concludentă. După succesul înregistrat în ultima secundă a partidei cu CSM Oradea, starea de spirit în lotul craiovean este bună. Jucătorii au mers duminică la mall și au împărțit 300 de invitații pentru jocul de astăzi și mizează pe sprijinul publicului.
Craiova și Sigal Priștina s-au mai întâlnit în faza grupelor preliminare în acest sezon, fiecare din cele două echipe câștigând meciul disputat pe teren propriu. Kosovarii s-au impus în luna octombrie cu scorul de 92-76, iar oltenii au obținut o victorie la o diferență mai mare (scor 101-82) în luna ianuarie. În celălalt meci de baraj, Rilski Sportist și KK Kumanovo s-au întâlnit aseară, după închiderea ediției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS