Podărenii și-au stabilit programul de pregătire

Antrenorul Dragoş Bon îşi doreşte să facă din CS Podari o echipă respectată în Liga a III-a


Formația CS Podari nu a avut parte de un tur prea reușit de campionat, primul din Liga a III-a. Aceasta ocupă penultimul loc din seria 3, cu 11 puncte, fiind la o distanță de doar șase puncte de echipele de la mijlocul clasamentului. Gruparea doljeană a început cu Victor Naicu, a continuat cu Ionel Luță și a terminat prima parte cu Dragoș Bon, acesta reușind să-i „resusciteze“ pe Săceanu și compania și să lase impresia că lucrurile vor sta mult mai bine din retur. „Când m-am dus la Podari am rămas uimit. Mai erau patru jocuri, trecuseră zece etape și aveau cinci puncte și nici un pic de încredere în ei. Erau niște oameni resemnați, care își duceau crucea pur și simplu. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să stau de vorbă cu ei și să le redau încrederea. Le-am spus așa: dacă eu am acceptat să vin aici acum, când mai sunt patru etape din tur și jucăm cu patru echipe care se bat la primul loc, înseamnă că am încredere în voi. Voi de ce nu aveți? E cel mai ușor lucru să depinzi de tine. Voi depindeți de voi, de munca voastră. Nu de mine, nu de domnul primar sau de sponsori. Au înțeles și cred că s-a văzut asta și pe teren, prin atitudinea avută“, a declarat antrenorul podărenilor în cadrul emisiunii „Repriza de Sud“, de la alege tv și Radio Sud.

„De pe 15 ianuarie va începe o viață grea“

Imediat după încheierea turului, jucătorii Podariului nu au intrat în vacanță, așa cum au făcut-o celelalte combatante, ci au continuat pregătirile, Bon considerând că distanța până la reluarea campionatului (7 martie) este mult prea mare. Pauza a venit abia astăzi, mâine urmând să aibă loc banchetul de final de an. Tânărul tehnician a stabilit și programul de pregătire din perioada de iarnă, atenționându-și elevii că-i așteaptă zile „fripte“. „Noi nu am terminat pregătirile imediat după ultima etapă, pentru că vacanța în România e foarte lungă, jucăm trei luni și stăm trei luni. O să fie o perioadă frumoasă acum, cu Sărbătorile, dar de pe 15 ianuarie, când are loc reunirea, le-am spus-o și băieților, va începe o viață grea. De pe 15 ianuarie o să fie totul la intensitate mare și îmi doresc ca Podariul să facă o figură frumoasă în retur, să însemne ceva în fotbalul de Liga a III-a. Prima parte a pregătirii o vom efectua pe plan local, apoi, pe 9 februarie, vom pleca în Serbia, în cantonament. Nu am stabilit adversarii din amicale, dar îmi doresc multe jocuri cu echipe puternice. Vreau să jucăm cu formații din Liga I și a II-a, pentru că trebuie să vedem nivelul la care ne aflăm și calitatea jucătorilor noștri. Nu ne interesează palmaresul din jocurile amicale“, a spus Dragoș Bon, punctând că ar dori să păstreze toți jucătorii din ultimul amical cu CS Universitatea Craiova, încheiat 0-0. Ar fi vorba despre următorii: Mecea, Nedelcovici – Ciocârlă, Dina, Dreșcă, Stănia, Nicolae, Dragomir, Surugiu, Chirea, Mirescu, Crăciun, Firoiu, Ciocioană, Al. Stoica, Luncan, Segărceanu. „Sunt fotbaliștii cu care îmi doresc să încep pregătirea în 2015 și să-i am și în campionat. S-ar putea să mai apară două-trei nume noi. Poarta stadionului este deschisă pentru orice jucător, indiferent de nume sau recomandare, sunt dispus să văd la lucru pe oricine își dorește să facă parte din familia noastră“, a punctat Dragoș Bon.


„Îmi doresc să câștigăm fiecare joc“

Tehnicianul Dragoș Bon vrea să spulbere zvonul potrivit căruia ar pleca de la Podari pentru a-l seconda pe Nicolo Napoli la CSMS Iași. „O să rămân la Podari, pentru că îmi doresc mult să fiu antrenor principal. Am fost antrenor secund, îl respect pe Nicolo foarte mult, îi urez baftă, sper să aibă un retur foarte bun și să salveze Iașiul de la retrogradare, dar eu nu-l urmez acolo. Relația mea cu grupul de la Podari și cu domnul primar Gheorghiță până în momentul de față este foarte bună și așa îmi doresc să fie în continuare. E păcat să las munca de până acum și să plec, dezamăgind foarte mulți oameni care cred în mine. Rămân ca să fac o treabă bună. Îmi doresc să câștigăm fiecare joc. Din punctul meu de vedere, echipa poate să fie undeva pe locul șase-şapte după o pregătire bună și, bineînțeles, după nivelul pe care l-am observat la celelalte echipe din seria noastră. Este o serie bună, cred că una dintre cele mai echilibrate și valoroase dintre seriile de Liga a III-a, cu o infrastructură bună și antrenori buni. Dacă ne uităm pe clasament observăm că suntem la șase puncte de mijlocul clasamentului, deci trei victorii consecutive ne-ar aduce în prim-plan, iar eu îmi doresc foarte mult asta“, a încheiat Dragoș Bon.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 17 decembrie 2014

Actualitate

» Statele Unite ale Amercii şi Cuba restabilesc relaţiile diplomatice
» România ar putea negocia un alt tip de acord cu FMI
» Moş Crăciun, adus de muzicieni la Liceul Beethoven
» Festivalul Brazilor de Crăciun
» Festivalul Craiova Muzicală a ajuns la final

Publireportaj

» Craiova: Lansare de carte la „Aman“
» Cursuri de formare profesională
» Masă rotundă în cadrul proiectului “CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest”
» Vizite de informare în cadrul proiectului “CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest”
» Masă rotundă în cadrul proiectului “CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest”
» CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest
» Cursuri de formare profesională

Local

» Olt: Amendaţi pentru vânzare ilegală de brazi
» Olt: Simulare de incendiu la Colegiul Național “Nicolae Titulescu” din Slatina

Dolj

» Spațiul virtual al Fiscului trece tot pe la ghișeu
» Polițist de la Secția 6, după gratii
» Da’ umbrela, unde-i umbrela?
» Final de Festival „Craiova Muzicală“
» Descindere cu „mascații“ SAS la Frigoriferul lui Dinel Staicu
» Ginecologul Radu Nicon rămâne în pușcărie
» Manualele digitale pot fi folosite ocazional
» Sute de locuinţe din Zănoaga au beciurile inundate
» Curtea Constituțională dă emoții aleșilor migratori
» Termo, încălzește apa!
» Consilierul primarului, propus șef peste Salubritate
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Craiova: Emil Boroghină susţine spectacolul “Voievozii neamului, ctitori şi martiri”
» Volumul “Viața anecdotică a marilor pictori, sculptori și arhitecți ai lumii”, lansat la Craiova
» Craiova: Expoziţie dedicată Revoluţiei din 1989, la Muzeul Olteniei
» Craiova: Lansare de carte la Biblioteca Judeţeană
» Craiova: Agentul prins luând şpagă în secţia de poliţie a fost arestat preventiv
» Dolj: Minoră din Segarcea dată dispărută, căutată de poliţişti
» Craiova: Jandarmii, în rol de Moş Crăciun pentru copiii de la Şcoala Specială “Sf. Vasile”
» Pivniţe inundate la Zănoaga
» A dispărut umbrela
» Taxă la intrarea în curtea spitalelor

Gorj

» Fotomodel din Târgu Jiu, mort în condiţii suspecte într-un apartament
» Foşti directori, condamnaţi în dosarul exploziei de la UM Sadu
» Nouă milioane de lei pentru spitalele din judeţul Gorj

Sport

» România, locul 9 la Campionatul European de handbal feminin
» 70.000 de lei pentru elevii campioni
» Calificare istorică pentru voleibaliștii craioveni
» Momcilovic, pandurul cu cele mai multe minute jucate în acest sezon
» Geolgău: Vom termina campionatul pe locul trei
» Handbal (f) – Cristina Neagu, nominalizată pentru All Star Team la Campionatul European
» Handbal (f) – Polonia – România, scor 19-24, în ultimul meci din grupa principală I la CE
» Gala Sportului Școlar va avea loc vineri
» Atletism – Cătălina Puşcaşu, suspendată doi ani pentru dopaj

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top