Acasă Sport „Municipalii”, ghinioniști până la final

„Municipalii”, ghinioniști până la final

-

ACS Viitorul Municipal Craiova a încheiat turul campionatului Ligii a III-a, seria 4, fără să cunoască succesul. Trupa lui Alin Gavrilă nu a reușit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, în partida disputată vineri, la Ișalnița, în compania celor de la Millenium Giarmata, din cadrul rundei a 13-a. Doljenii au deschis scorul prin Ionuț Țucă în minutul 16, acesta marcând cu o „torpilă“ de la 20 de metri, iar bănățenii au egalat prin Beloescu în urma unui șut deviat din marginea careului de 16 metri (‘32).
ACSVM Craiova: Gavriș – Istudor, Chircan (‘5, Varia), D. Mihai, Grigorie (‘72, Mirescu) – Nuță, Țenovici, Țucă (‘60, Flori), L. Scarlat – I. Șerban (‘65, Chirea), C. Scarlat. Antrenor: Alin Gavrilă.
Giarmata: Păduraru – Mihuță, Artimon, Dancia, Diarra – Beloescu, Bolțașu, Leuca, Sorescu, Anagor (‘60, Gideon) – Fara. Antrenor: Călin Cojocaru.
Au arbitrat: Mihai Domșa – Ovidiu Dorobanțu, Elena Roxana Mazilu.
Observatori: Sorin Ciotlăuș, Ionel Catană.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.