11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiviu Ganea n-ar refuza CS Universitatea

Liviu Ganea n-ar refuza CS Universitatea

Liviu Ganea

Atacantul formației FC Brașov, Liviu Ganea (foto, în galben), a afirmat, pentru GdS, că se așteaptă la o replică bună din partea formației CS Universitatea Craiova, în confruntarea de astăzi, de la ora 21.00 (Look TV), de pe stadionul „Tineretului“. Brăileanul de 26 de ani a mai spus că își aduce aminte cu plăcere de perioada petrecută în Bănie, el făcându-și o parte din juniorat la Școala de Fotbal „Gică Popescu“, și a admis că nu ar refuza o eventuală ofertă din partea grupării alb-albastre.
GdS: Ești un produs al Școlii de Fotbal „Gică Popescu“, ți-a prins bine perioada petrecută în Bănie?
Liviu Ganea: Am un trecut de doi ani la Școala de Fotbal „Gică Popescu“ și am reușit să învăț foarte multe lucruri la Hanul Doctorului. A fost exact perioada între 14 și 16 ani, când contează foarte mult un sfat bun, contează antrenorul, și, cu această ocazie, aș vrea să-i mulțumesc lui Paul Răducan pentru tot ce a făcut pentru mine. M-a învățat foarte multe lucruri bune, care îmi folosesc și acum. Vorbesc des cu dânsul și ne-am și văzut pe la București de câteva ori.
GdS: Cum vezi partida cu CS Universitatea?
L.G.: Va fi grea, pentru că și Craiova va veni cu gândul la victorie, iar noi am reușit să facem jocuri destul de bune pe teren propriu și vom încerca să câștigăm acest meci. Îmi doresc să oferim o partidă frumoasă, iar la final sper să ne bucurăm noi, să ne luăm punctele, pentru că sunt foarte importante, având în vedere că anul acesta vor retrograda șase echipe. Chiar dacă acum avem 16 puncte, nu suntem relaxați. Mai sunt câteva etape până la finalul turului, iar în partea a doua a campionatului o să fie foarte greu de obținut puncte, așa se întâmplă tot timpul.

Trebuia să ajungă la FCU

GdS: Ai surprins prin faptul că ai decis să mergi la FC Brașov, pentru că se vorbea că ai oferte din afara țării.
L.G.: A fost decizia mea, pentru că eu veneam după o perioadă foarte lungă la CFR Cluj în care nu am jucat și aveam nevoie de o echipă unde să mi se dea încredere și ocazia să evoluez cât mai mult. Cred că am făcut o alegere foarte bună.
GdS: Ți-ar fi plăcut să joci la Craiova?
L.G.: Da. Din ce am înțeles, ar fi trebuit să ajung atunci de la „GP“ la FC Universitatea, dar nu știu care au fost neînțelegerile cu Mititelu la momentul respectiv, probabil ţineau de procente, de bani, și nu am mai semnat. Era foarte bine pentru mine dacă rămâneam la Craiova, pentru că aveam vreo 16 ani și jumătate și aveam ce arăta. Într-un final m-am dus la Dinamo și, acolo, am jucat mai mult la echipa a doua, în Divizia B, și a fost altă situație.
GdS: Ai accepta să joci pentru CS Universitatea, dacă ai primi o ofertă?
L.G.: Eu nu spun nu nici unei echipe care e interesată de serviciile mele. Cu atât mai mult celor de la CS Universitatea, care au un proiect destul de ambițios, au adus jucători valoroși, am înțeles că se va construi și un stadion, așa că nu văd de ce n-aș veni. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS