20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Halep: A fost meciul vieții mele, dar trebuie să-l uit

Tenis – Halep: A fost meciul vieții mele, dar trebuie să-l uit

Simona Halep a obținut cea mai importantă victorie din carieră
Simona Halep a obținut cea mai importantă victorie din carieră

Simona Halep a obținut astăzi o victorie fantastică în fața liderului mondial și jucătoarei care a dominat turneul feminin în ultimii ani, Serena Williams.
La finalul meciului pe care l-a câștigat în două seturi, 6-0, 6-2, românca a recunoascut că este cea mai mare victorie din cariera ei.
„E cel mai mare meci al vieții mele. Nu pot să explic acum ceea ce simt. Vreau doar să mă bucur de acest succes. Am fost agresivă, am servit foarte bine. Sunt foarte, foarte fericită. Nu aș fi putut juca azi fără ajutorul fanilor și al românilor care au venit aici să mă suțină. Mă simt extraordinar”, a declarat Simona Halep (numărul 4 mondial), după victoria în fața numărului 1 mondial.
Chiar și așa, sportiva română a declarat că trebuie sa uite rapid meciul de azi și să se concentreze pentru următorul meci din turneu contra Anei Ivanovic: „Trebuie să uit imediat acest meci și să mă concentrez mai departe pe turneu, pe următorul meci”.
Halep a obținut două victorii din tot atâtea meciuri în grupa roșie a Turneului Campioanelor din Singapore, cu Eugenie Bouchard și Serena Williams, și va disputa următorul meci din grupa roșie contra sâboaicei Ana Ivanovic.

Serena Williams, liderul mondial, nu a avut nici o șansă în fața româncei Simona Halep
Serena Williams, liderul mondial, nu a avut nici o șansă în fața româncei Simona Halep

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS