7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJerry Gane şi compania au pus gând rău Stelei

Jerry Gane şi compania au pus gând rău Stelei

http://www.youtube.com/watch?v=ZELxOMKkwj0

CS Universitatea Craiova va întâlni mâine, de la ora 21.00 (Look TV), pe Steaua, la București, într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii I, iar acest lucru este privit cu optimism de tabăra alb-albastră. Chiar dacă își respectă adversarii, Jerry Gane a afirmat ieri, într-un cadru organizat, că își dorește foarte mult un rezultat pozitiv și că echipa sa îl poate obține dacă va juca cu „suflet“.
„Iată că debutăm și în deplasare, într-un meci cu Steaua, și ar trebui să ne bucure acest joc, pentru că de mult ne doream și așteptam un asemenea duel. Păcat că nu se joacă cu spectatori, mi-aș fi dorit să fie o atmosferă frumoasă în tribună, să fim susținuți de suporterii noștri, și spun asta deoarece ar fi făcut cu siguranță deplasarea la București. Garantat va fi un meci greu, dar sper să fie un joc cu multe momente frumoase, așa cum s-a întâmplat și cu Pandurii. Cred în echipa mea, într-o evoluție foarte bună și un rezultat pozitiv. Nu vom juca neapărat la fel de ofensiv ca în meciul cu Pandurii. Când va trebui să ne apărăm, o vom face, dar o să și atacăm. Într-un meci nu poți să ai o singură variantă“, a spus tehnicianul CSU, fiind de părere că Steaua – Craiova poate fi considerat în continuare un derbi.

Astăzi se decide asupra celor 18 jucători

Pentru Jerry Gane, lucrurile sunt destul de clare în ceea ce-i privește pe Alex Mateiu și Mihăiță Pleșan, aceștia ieșind din calculele sale pentru disputa din Ghencea, dar antrenorul craiovean nu a exclus și alte modificări în formula de bază față de duelul cu Pandurii. „Exceptându-i pe Mateiu și Curelea, tot lotul este apt, iar mâine (astăzi – n.r.), după ultimul antrenament, mă voi decide asupra lotului de 18 jucători care va face deplasarea la București. E posibil să apară modificări în echipă. Săptămâna asta s-au pregătit cu toții foarte bine, implicarea lor a fost foarte bună, și atunci când o să aleg primii 18 va fi dificil, dar mă bucură asta. La mine, chiar dacă un jucător a făcut un meci foarte bun, dar în cursul săptămânii nu a avut o atitudine potrivită la antrenamente, nu o să joace. Nimeni nu are postul garantat. Trebuie să continue să-mi dea un randament și mai bun la antrenamente ca să intre din nou titular. Dacă nu, voi da șansa și altora să joace. Nu-mi place să schimb jucătorii de la etapă la etapă, dar dacă ei nu fac ce trebuie și ce le cer la antrenamente atunci apelez la schimbări“, a spus Jerry Gane, punctând că are încredere în Curelea că va fi mai eficient în fața porții adverse începând cu acest joc.

„Nici un egal nu e rău“

Întrebat dacă este un avantaj că Steaua a jucat în Liga Campionilor în această săptămână, Jerry Gane nu crede că adversarii vor fi obosiți sâmbătă seară. „Steaua vine după un joc din preliminarii, cu Aktobe, și cred că vor schimba mai mulți fotbaliști pentru meciul cu noi. Așa au făcut și la începutul acestui campionat, după celelalte meciuri disputate în preliminarii, dar trebuie să ne intereseze mai mult ceea ce vom juca noi, nu adversarii. Am jucat de două ori înainte contra Stelei și nu am pierdut, cu Severinul și Corona, am urmărit ceea ce s-a întâmplat și în acest început de campionat de când a preluat Gâlcă echipa, dar nu pot să spun că sunt mai slabi sau mai puternici. Steaua este pentru mine aceeași echipă bună, dar important este ca noi să fim la înălțime. Atunci când vrei să iei puncte, trebuie să dai gol sau goluri“, a spus Gane, sperând să aibă mai mult noroc pe banca CSU decât a avut la Severin și Corona: „Da, norocul e important, dar nu trebuie să stai și să-l aștepți. Într-adevăr, poți să ai ghinion la o fază, două, dar dacă ai un joc foarte bun, cu siguranță că golul poate veni în minutul 90 sau 93. Dacă joci la ciupeală și te mulțumești cu puțin, iar echipa nu joacă, în timp nu vei mai avea rezultate. Vreau să le mulțumesc acelora care mă contestă, pentru că mă ambiționează. Numai printr-un joc bun și prin rezultate îi convingem că facem o treabă bună. Ușor, ușor o să le câștigăm încrederea tuturor. Nu știu să spun de când n-am mai câștigat în Ghencea, dar mi-ar plăcea să o facem acum. Nici un egal nu e rău, dar niciodată nu o să plec de la ideea că mă mulțumesc cu o remiză, indiferent de adversar. Tot timpul pregătesc și motivez echipa pentru victorie“.
Tehnicianul CSU a dezvăluit că în perioada următoare va mai ajunge în Bănie un jucător străin, dar nu a oferit detalii, și a punctat că nu se simte absența unui președinte la nivelul staff-ului tehnic.

Velcovici: Trebuie
să obținem maximum

Prezent la întâlnirea cu mass-media, fundașul stânga Gabriel Velvovici a afirmat că Steaua nu trebuie respectată foarte mult pe teren, considerând că se poate obține un rezultat bun în Ghencea. „Nu pot să spun că Steaua e o echipă de bătut în momentul de față. Așa cum afirma și Jerry, noi dacă vom continua pe drumul început cu Pandurii și vom crește de la meci la meci, putem să câștigăm în fața oricui. Nu contează că jucăm cu Steaua sau cu Viitorul, noi vrem să învingem. Jucăm împotriva campioanei, dar asta nu înseamnă că trebuie să avem un respect prea mare. Trebuie să ne facem jocul nostru și să obținem maximum de la acest meci“, a punctat „Baronul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS