18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Dobricean a semnat cu FC Olt Slatina

Fotbal – Dobricean a semnat cu FC Olt Slatina

Divizionara secundă FC Olt Slatina a perfectat astăzi transferul mijlocaşului Răzvan Dobricean (23 de ani), care a jucat ultima dată la Naţional Sebiş. „Am promovat de două ori cu Poli, dar prima dată nu am luat licenţa, iar sezonul trecut am fost împrumutat la Sebiş, unde am jucat titular meci de meci, în sezonul regulat. Am venit la FC Olt cu gândul să ajut echipa, să avem un sezon bun, să tragem la primele locuri. Îmi doresc să joc cât mai bine, să plec de aici în Liga I. Cu trei dintre băieţii de la Slatina am mai jucat, la Timişoara şi Sebiş, iar pe ceilalţi îi cunosc din postura de adversari. Este un grup tânăr, care vrea performanţă. Sper să avem rezultate cât mai bune”, a declarat Dobricean, pentru Gazeta Nouă.

Patru jucători ai formației de pe malul Oltului au efectuat astăzi vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, fiind vorba despre Bobi Verdeş, Mădălin Mihăescu, Ionuț Bălşanu și Alin Gligor.
FC Olt Slatina va pleca mâine dimineață într-un stagiu de pregătire la Fundata, lotul lui Dan Oprescu urmând să se stabilească în această seară. Cantonamentul alb-vișiniilor va dura zece zile, revenirea în localitate fiind programată pe 1 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS