13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Fernando Hierro, antrenor secund la Real Madrid, în locul lui Zidane

Fotbal – Fernando Hierro, antrenor secund la Real Madrid, în locul lui Zidane

Fernando Hierro, fostul fundaș și căpitan al lui Real Madrid și al selecționatei Spaniei, îl va înlocui pe francezul Zinedine Zidane în postul de secund al antrenorului italian Carlo Ancelotti, a anunțat site-ul clubului madrilen, citat de Agerpres. „Real Madrid anunță că Fernando Hierro se alătură staff-ului tehnic al primei echipe, ca antrenor secund, în locul lui Zinedine Zidane”, a precizat gruparea de pe „Santiago Bernabeu” într-un comunicat.

Hierro, în vârstă de 46 ani, a acceptat să devină secundul lui Ancelotti după numirea lui Zidane în postul de antrenor al echipei secunde a clubului din capitala Spaniei, Real Madrid Castilla, care evoluează în liga a 3-a spaniolă.
Selecționat de 89 ori în naționala Spaniei, pentru care a marcat 29 de goluri, Fernando Hierro a evoluat la Real Madrid în perioada 1989-2003, cucerit între alte cinci titluri de campion național și două trofee ale Ligii Campionilor.
În perioada 2007-2011, el a îndeplinit rolul de director sportiv în cadrul Federației spaniole de fotbal, înainte de a ocupa același post la clubul Malaga, din 2011 până în 2012.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS