15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Halep va juca după ora 20.00 în turul 2 la Wimbledon

Tenis – Halep va juca după ora 20.00 în turul 2 la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 3, va evolua, astăzi, după ora 20.00, în turul doi al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, informează Mediafax. Halep o va întâlni pe ucraineanca Lesia Ţurenko în ultimul meci de pe terenul numărul 2.
Înainte de duelul Simonei, pe acest teren vor mai fi programate patru meciuri, trei de băieţi şi unul de fete: Richard Gasquet – Nick Kyrgios, Lleyton Hewitt – Jerzy Janowicz, Jo-Wilfried Tsonga – Sam Querrey (va continua de la scorul 4-6, 7-6, 6-7, 6-3, 9-9) şi Eugenie Bouchard – Soler Espinosa.
Simona Halep a jucat deja de trei ori împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko, învingînd-o de fiecare dată. Prima dată au evoluat în anul 2009, la un turneu mai slab cotat în Polonia. Apoi s-au întâlnit la Linz unde Ţurenko s-a retras la 3-0 pentru Simona în primul set, în timp ce anul trecut s-au duelat la Hertogenbosch, iar românca s-a impus din nou, scor 6-3, 6-1.
Tot astăzi, Irina-Camelia Begu va juca împotriva nemţoaicei Andrea Petkovici, a 20-a favorită a competiţiei, partida fiind a doua pe terenul 12, în jurul orei 16.00.
Perechea Sorana Cîrstea/Maria Kirilenko (România/Rusia) va întâlni în ultimul meci de pe terenul 17 cuplul Dominika Cibulkova/Kirsten Flipkens (Slovacia/Belgia), iar Irina-Camelia Begu/Karin Knapp îi va înfrunta pe Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, cap de serie numărul 5, în ultimul meci de pe terenul 7.
În proba de dublu mixt, perechea Florin Mergea/Elina Svitolina (România/Ucraina) va întâlni cuplul Andre Begemann/Olga Savciuk (Germania/Ucraina). Meciul este programat nu înainte de ora 19.00, iar terenul pe care se va juca va fi stabilit în funcţie de încheierea celorlalte partide ale zilei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS