8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, optimiști la startul pregătirilor

Pandurii, optimiști la startul pregătirilor

Jucătorii formației Pandurii Târgu Jiu continuă antrenamentele în stagiul centralizat de la Cisnădie. Fără nume importante transferate până acum, tehnicianul Petre Grigoraș se va baza pe scheletul lotului din sezonul trecut, urmând să îi integreze și pe nou-veniți.
Mijlocaşul Cornel Predescu a revenit la pregătiri după o perioadă lungă de inactivitate din cauza unei accidentări la genunchi și vrea să ajute echipa să fie din nou în primele locuri din clasament. „Am o poftă mare de fotbal, sunt foarte bucuros că am reușit să mă recuperez complet și că mă pot pregăti alături de băieți. Pentru mine se poate spune că e un nou început, sper să nu mai am parte de accidentări, să mă pot pregăti, să fiu alături de colegi și să dau tot ce am mai bun pentru echipă. Știu că va fi destul de greu, sunt 12 luni în care eu nu am putut să mă pregătesc la potențial maxim, dar cu multă muncă, cu o pregătire bună și seriozitate, sper să revin la forma bună pe care am avut-o altădată. Fizic, încă nu sunt refăcut complet, abia am început să fac antrenamente cu echipa, mai am până să-i ajung pe băieți din urmă“, a afirmat Cornel Predescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Matulevicius: Vreau să dau multe goluri

Și atacantul lituanian Deivydas Matulevicius s-a refăcut după o indisponibilitate îndelungată și nici nu se gândește că nu va înscrie multe goluri pentru gorjeni în sezonul viitor. „Sunt antrenamente grele cele fizice, dar asta este, trebuie să ne pregătim cât mai bine. Eu din punct de vedere medical nu mai am probleme, genunchiul este bine, iar la fizic mai lucrăm. Vreau să fac un sezon bun cu echipa, să mergem din nou în Liga Europa şi să dau multe goluri, asta este important pentru mine“, a punctat atacantul care a marcat zece goluri în sezonul trecut.
Trupa pregătită de Petre Grigoraș se va antrena până pe 4 iulie la Cisnădie, în această perioadă disputând două jocuri de verificare: pe 1 iulie, în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, și pe 3 iulie cu ASA Târgu Mureș, locația nefiind stabilită momentan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS