14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPerformanţă istorică pentru Filiaşi

Performanţă istorică pentru Filiaşi

\n

Atmosferă de mare meci pe terenul din Filiaşi, unde spectatorii au umplut până la refuz tribunele, la partida dintre CSO, din localitate, şi Dunărea Calafat, din cadrul ultimei etape, a 10-a, din play-off-ul Ligii a IV-a Dolj. Scorul final a fost 5-1, golurile fiind marcate de Pârvuică (‘20, 22), Cruşoveanu (‘31, ‘38) şi Mateiţă (‘81), respectiv Afrem (‘3). CSO Filiaşi a terminat sezonul pe primul loc în Liga a IV-a Dolj, câştigându-şi dreptul să participe la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Trupa lui Gigi Ciurea va întâlni pe 21 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul „Municipal“, din Drobeta Turnu Severin, cea mai bună echipă a judeţului Vâlcea, Flacăra Horezu.
CSO Filiaşi: Lascu – Mateiţă, Lupu, Sodoleanu, Ianâcu (’66, Celea) – Pais, Hrelea, Dumitraşcu (’65, Borneci), Cruşoveanu – Pârvuică, Răducan (’81, Bălă). Antrenor: Gigi Ciurea.
Dunărea Calafat: Catană – Al. Ganea, M. Sârbu, Riza, Dorobanţu – Manolache (’79, Căldăraru), Brebenel, Puţintelu, A. Sârbu – Coca (’86, Voicu), Afrem. Antrenor: Ştefan Dorobanţu.
Au arbitrat: S. Colţescu – Ad. Popescu, D. Mitruţi – G. Găman, O. Dumitrică – Cr. Nicola.
Observatori: M. Ezaru, C. Maier.

Ciurea: Să vedem ce vom face la baraj

Dunărea Calafat, care a avut şi probleme cu portarii, Liviu Horghidan şi Valentin Ghiţă, plecând la muncă în Germania în timpul campionatului, a ratat pentru a doua oară consecutiv prezenţa în barajul pentru promovarea în Liga a III-a, după ce anul trecut a cedat în fața celor de la ACS Podari.
În schimb, CSO Filiaşi a încheiat pe primul loc pentru prima dată în istorie. Artizanul acestei performanţe a fost antrenorul Gigi Ciurea, care nu a fost însă prea entuziasmat, preferând să se bucure mai mult după terminarea barajului. „Meciul cu Dunărea Calafat a fost într-o singură direcţie. Am câştigat acest joc fără drept de apel. Acum să vedem ce vom face la baraj, mai ales că Flacăra Horezu are o echipă bunicică. Ne ajută faptul că vor fi două săptămâni de pauză, pentru că avem un lot destul de restrâns numeric şi era greu să jucăm barajul la un interval scurt de timp. Sper să fim în cea mai bună formă la ora partidei cu Flacăra Horezu“, a punctat Gigi Ciurea, pentru GdS.

Stăncioi: Nu vrem să ne oprim aici

Primarul Nicolae Stăncioi a felicitat jucătorii şi antrenorii că au scris istorie la Filiaşi, fiind aproape de o promovare în eşalonul al treilea. „Am creat o echipă competitivă la Filiaşi, cu doi antrenori buni, Gigi Ciurea şi Florică Spânu, şi cu un preşedinte inimos, Marian Pătraşcu. Am creat condiţiile necesare pentru performanţă şi uitaţi că am reuşit să câştigăm titlul de campioană a judeţului, dar nu vrem să ne oprim aici. Acum trebuie să pregătim jocul de baraj, care va fi mult mai greu“, a afirmat Nicolae Stăncioi, pentru GdS.
Pe aceeaşi linie a fost şi viceprimarul din Filiaşi, Ilie Gheorghe: „Sper să trecem şi de baraj şi să facem o bucurie locuitorilor acestui oraş, care au arătat că sunt iubitori de fotbal. Dacă vom promova, vom evolua pe vechea bază sportivă din Filiaşi. Sper să primim o rectificare de buget şi să începem lucrările pentru modernizarea bazei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS