7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia ar putea întâlni Spania la Craiova

România ar putea întâlni Spania la Craiova

Echipa feminină de tenis a României și-a aflat ieri adversara din turul întâi al Grupei Mondiale II, a Cupei Federaţiei, ediţia 2015. Româncele vor întâlni Spania, pe teren propriu, în 7 şi 8 februarie 2015. „Cred că una mai grea nu putea fi. Exact cum a fost în baraj Serbia, aşa a picat şi Spania. Am văzut-o pe Muguruza cum joacă, pe Torro Flor cum joacă, pe Navarro cu Bouchard. Cred că e cel mai greu adversar pe care îl puteam întâlni, dar mergem înainte. Ele sunt adversare de temut, în special Muguruza şi Navarro. Faptul că se joacă acasă la noi e un mare avantaj. Şansele sunt egale, poate cu un unu la sută în plus pentru noi, că jucăm acasă“, a spus George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.
George Cosac a afirmat că locul de desfăşurare al partidei se va stabili în funcţie de suprafaţa de joc pe care fetele vor dori să evolueze. „Trebuie să jucăm într-o sală şi să vedem ce vor dori fetele. În funcţie de ce îşi doresc ele, vom face tot ce ne stă în putinţă să amenajăm suprafaţa care ne favorizează. La o primă vedere, ca variante sunt sălile din Bucureşti, Cluj-Napoca, la Craiova e o sală nouă, la Ploieşti, la Braşov“, a completat Cosac.
Echipa tricoloră, formată din Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina-Camelia Begu, a învins, în luna aprilie, la Bucureşti, finalista ediţiei din 2012 a FedCup, Serbia, cu scorul de 4-1, şi s-a calificat în Grupa Mondială II.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS