5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Verdictul Comisiei de Disciplină privind CSU, în pronunţare

Fotbal – Verdictul Comisiei de Disciplină privind CSU, în pronunţare

Comisia de Disciplină a FRF a rămas în pronunţare în cazul CS Universitatea Craiova până vinerea următoare, pentru a analiza cele două excepţii ridicate de gruparea olteană, şi anume nelegalitatea sesizării şi prematuritatea ei.
Conform Mediafax, surse din cadrul Comisiei de Disciplină au declarat că gruparea olteană susţine că solicitarea de analizare nu a fost formulată cu respectarea legii, precum şi că aceasta a fost prematur introdusă, deoarece nu este încă îndeplinit meritul sportiv.
Comisia de Disciplină trebuie să se pronunţe, la solicitarea conducerii FRF, asupra îndeplinirii sau neîndeplinirii condiţiilor de promovare în Liga I de către gruparea olteană, care este afiliată doar provizoriu.
Situaţia CS Universitatea Craiova este neclară deoarece Statutul FRF prevede la articolul 54, punctul 2 că „pentru a promova într-un eşalon competiţional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată – în momentul începerii sezonului competiţional următor – de cel puţin trei ani consecutiv”.
Pe 28 aprilie, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a anunţat că dreptul de promovare al echipei CS Universitatea Craiova va fi stabilit printr-o decizie a Comisiei de Disciplină a FRF.
Afilierea definitivă a CS Universitatea la FRF va fi supusă la vot într-o Adunare Generală Extraordinară ce va avea loc, cel mai probabil, după încheierea sezonului 2013/2014.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS