5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVandelanoitte va fi apt pentru jocul cu Bistriţa

Vandelanoitte va fi apt pentru jocul cu Bistriţa

Tehnicianul echipei CS Universitatea Craiova, Gabi Balint, continuă să aibă parte de indisponibili în ceea ce priveşte lotul de jucători. Sâmbătă, la Slatina, mijlocaşul Adi Ionescu a acuzat dureri la genunchiul drept, iar cu un minut înainte de pauză a fost înlocuit cu Florin Pătraşcu. Acesta a lipsit la antrenamentul de aseară, de pe terenul „Petre Deselnicu“, primul din această săptămână, premergător meciului cu Gloria Bistriţa, din cadrul etapei a şaptea a play-off-ului Ligii a II-a, seria 2, fiind menajat şi intrând totodată, din nou, sub tratament. Din fericire pentru tehnicianul grupării din Bănie, staff-ul medical l-a „pus pe picioare“ între timp pe Jason Lee Vandelanoitte, care toată săptămâna trecută a beneficiat de exerciţii diferite faţă de colegii săi, acuzând probleme musculare. Belgianul a efectuat ieri toate elementele tehnico-tactice impuse de Gabi Balint, fiind foarte activ la miuţe, semn că va putea fi pe teren sâmbătă, de la ora 11.00, în Ardeal, când va avea loc disputa cu Gloria.
În programul formaţiei CSU Craiova figurează astăzi două antrenamente, unul de la 11.00, celălalt de la 17.00, iar mâine va avea loc unul singur, de dimineaţă. Joi dimineaţă, delegaţia olteană va pleca spre Bistriţa, urmând ca după-amiază Pleşan şi compania să efectueze o şedinţă de „acomodare“ în Ardeal, iar vineri dimineaţă este programat antrenamentul cu „retuşurile“.
Ţinând cont că miercurea viitoare va avea loc o etapă intermediară, trupa lui Gabi Balint nu va beneficia de liber după jocul cu Gloria Bistriţa, urmând să revină la antrenament duminică, la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS