7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Olt, eşec la limită în faţa liderului

FC Olt, eşec la limită în faţa liderului

Echipa FC Olt Slatina a pierdut sâmbătă, scor 0-1, meciul susţinut în deplasare cu ASA Târgu Mureş, contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii a II-a, seria 2. Gazdele s-au impus datorită golului înscris de Amauri, în minutul 70, acesta reluând din patru metri o centrare a lui Hora.
Antrenorul ardelenilor, Adrian Falub, a mizat pe următorii jucători: Stăncioiu – Sepsi, Vârtic, Amauri (‘89, Onicaş), Hanca – Hora, Bejan, Al. Dan, N’Doye – Voiculeţ (‘75, Szilagyi), Verdeş (‘60, Ologu).
De partea cealaltă, tehnicianul slătinenilor, Dan Oprescu, a evoluat cu fotbaliştii: Mogoşanu – Giurcă (‘46, Siminic), Cruşoveanu, Gligor, Covalschi – A. Pavel, Ignea, M. Căpăţână, Cr. Ciobanu (‘76, Fl. Ştefan) – Bancu (‘85, Şcheau), Marincău.
O altă echipă din Oltenia, Minerul Motru, a încasat o nouă „bătaie“ în play-out-ul Ligii a II-a, seria 2, cedând la limită, scor 0-1, în jocul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mureşan, care a trimis cu capul o centrare venită din corner, de la Bujor (‘8). De menţionat faptul că oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică în finalul de joc, după ce Rus a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Şoo (’90).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS