19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea, eşec de la punctul cu var

Vâlcea, eşec de la punctul cu var

Echipa CSM Vâlcea a pierdut cu scorul de 1-0 partida susţinută sâmbătă, în deplasare la Reşiţa, cu Metalul, contând pentru etapa a 18-a din Liga a II-a, seria 2. Unicul gol al meciului a fost marcat de A. Stoica (‘73), acesta transformând un penalti.
Metalul: Zimmermann – R. Cristian, C. Apostol, I. Popescu, L. Murgoci – Enescu, Breşneni – Oct. Vasile, A. Stoica, Szabo – Opriţa. Antrenor: Marian Pană.
CSM: Matache – Samson, Pîrvulescu (’37, Ad. Popa), I. Stoica (cpt.), Briceag – Todea, Danilo – Deaconescu, C. Tănasă, D. Iancu – N’Kongue. Antrenor: Claudiu Niculescu.
Au arbitrat: Marcel Bîrsan (Bucureşti) – Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Ferencz Tunyogi (Zalău).
La finalul întâlnirii, antrenorul „municipalilor“, Claudiu Niculescu, s-a arătat dezamăgit de numărul mare de ratări ale elevilor săi.
„Dacă e să ne luăm după ocazii, ar fi trebuit să fie 3-0 pentru noi, dar, când ratezi, ocaziile se răzbună. A fost o greșeală individuală mare, pe care am făcut-o în repriza secundă. Consider că am controlat jocul în totalitate, din minutul 1 până în minutul 90. Am dat o singură șansă gazdelor și au profitat de ea. Îi felicit pe băieții mei pentru felul în care au jucat. Sunt un pic trist, pentru că am scăpat victoria printre degete. Erau trei puncte uriașe pentru noi, dacă reușeam să câștigăm. Avem marele avantaj că mai avem multe meciuri de jucat pentru play-off, când alte echipe mai au un meci sau chiar niciunul. Condiția este să și câștigăm aceste meciuri“, a afirmat Claudiu Niculescu, pentru Agerpres.
La rândul său, antrenorul reşiţenilor, Marian Pană, a fost foarte bucuros că a învins una dintre pretendentele la promovarea în Liga I. „Am întâlnit o echipă solidă, foarte rapidă, cu jucători buni, dar, în același timp, îi felicit și pe băieții mei pentru că au crezut în ei. Le-am și spus că e foarte important ca până la pauză să nu primim gol. Îi felicit pe toți, în frunte cu Zimmermann și cu Oprița. Știam de la început că va fi un meci greu, însă am obţinut victoria într-un moment foarte important“, a punctat tehnicianul reşiţenilor, Marian Pană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS