19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibalistele sunt atente la Lugoj

Voleibalistele sunt atente la Lugoj

Echipa feminină de volei SCM-U Craiova nu se consideră deja calificată în faza următoare a play-off-ului Diviziei A1, în ciuda victoriei din deplasare cu CSM Lugoj, scor 3-2, din primul meci din turul I, care se desfăşoară după sistemul cel mai bun din trei.
Deşi formaţia olteană porneşte cu prima şansă, antrenorul Alexandru Cosma este rezervat în privinţa posibilei eliminări a formaţiei CSM Lugoj.
Cosma consideră că meciul al doilea cu CSM Lugoj, programat mâine, la ora 16.00, în Sala „Ion Constantinescu“ va fi foarte greu şi trebuie tratat ca atare. „La Lugoj a fost o victorie muncită, în faţa unei echipe cu jucătoare de valoare. În meciul al doilea, vrem să practicăm un joc bun şi să scoatem maximum posibil. Ne-am impus la Lugoj, dar şansele de calificare sunt egale“, a afirmat Alexandru Cosma, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă.
Două dintre jucătoarele de la SCM-U Craiova, Florina Chirilov şi Alina Iordache, s-au arătat optimiste în privinţa obţinerii victoriei în disputa de mâine. „După victoria de la Lugoj, mingea este în terenul nostru şi trebuie să intrăm mult mai montate pe teren“, a punctat Alina Iordache. Ea a fost completată de căpitanul echipei, Florina Chirilov: „Ne dorim foarte mult să câştigăm al doilea meci. Sper să vină cât mai multă lume să ne susţină“. Şi purtătorul de cuvânt al SCM Craiova, Petrişor Albu, a dat un anunţ plin de speranţe că mâine, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, vor fi mulţi spectatori: „Intrarea va fi gratuită în limita locurilor disponibile“.
În final, tehnicianul Alexandru Cosma a recunoscut că echipa lui nu va avea o anumită strategie din cauza lotului destul de subţire numeric. „Nu avem un lot prea numeros, care să ne ajute să avem diverse strategii. Sper să facem un joc bun şi să ne calificăm mai departe“, a conchis Cosma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS