19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSchimbări majore în lotul handbalistelor

Schimbări majore în lotul handbalistelor

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de penultima clasată în Liga Naţională, CSM Ploieşti, cu scorul de 27-26 (13-14), într-un joc din cadrul etapei a 19-a.
Pentru SCM, Snopova, cu şapte goluri, a fost principala marcatoare, fiind urmată de Han (4), Tivadar (3), Dincă (3), A. Amariei (3), C. Ilie (2), Florica (2), Ianaşi (1), şi Haşegan (1).
Antrenoarea Carmen Amariei nu a putut fi contactată de GdS, şi astfel, directorul clubului primăriei, Bogdan Bălan, a dat detalii despre ceea ce s-ar putea întâmpla la finalul sezonului dacă SCM nu va termina pe locul 7. „Până la finalul campionatului nu se vor lua decizii importante. Carmen Amariei are ca obiectiv locul şapte şi dacă nu va fi realizat vom lua decizii. Cu siguranţă, pot să vă spun că din sezonul viitor vor fi schimbări în lot“, a afirmat Bogdan Bălan, pentru GdS.
Antrenoarea Carmen Amariei a avut fixat ca obiectiv la începutul sezonului clasarea pe unul din locurile 1-7, în momentul în care în play-off mergeau primele opt clasate. La scurt timp, sistemul competiţional s-a modificat, în sensul că în play-off se vor califica echipele de pe locurile 1-6. În ciuda acestui lucru, contractul lui Amariei a rămas la fel. Dacă echipa va încheia play-out-ul pe locul 7, antrenoarea din Bănie şi-ar realiza obiectivul şi ar putea rămâne la echipă.
În prima etapă din play-out, SCM ar putea întâlni pe Neptun Constanţa, grupare care a jucat mult mai bine în retur şi care a obţinut o remiză, pe teren propriu, cu oltencele.
SCM Craiova rămâne pe locul 9 în clasament, cu 20 de puncte, iar lunea viitoare va primi vizita liderului HCM Baia Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS