5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Olt, în linie dreaptă spre amicale

FC Olt, în linie dreaptă spre amicale

Divizionara secundă FC Olt Slatina a încheiat vineri stagiul de pregătire de la Poiana Braşov, urmând ca în perioada următoare să se axeze mai mult pe jocuri de verificare. Antrenorul Dan Oprescu s-a arătat mulţumit de randamentul arătat de elevii săi din cadrul cantonamentului montan. „A fost un cantonament foarte reuşit. Băieţii au răspuns bine la tot ceea ce le-am cerut. Ne-am axat mai mult pe pregătirea fizică, iar de acum înainte vom susţine şi partide amicale. Pe 8 vom întâlni pe SCM Piteşti, din Liga a III-a, patru zile mai târziu urmând să jucăm cu CS Mioveni. Ambele partide vor fi programate în deplasare. În rest, nu sunt noutăţi, sper să găsim un atacant, acolo suntem descoperiţi. Avem probleme cu Drăghici, care s-a accidentat, dar în două săptămâni se va reface“, a afirmat Dan Oprescu, pentru GdS.
Acesta a vorbit şi despre strategia din partea a doua a campionatului pentru a ataca play-off-ul. „Vom aborda fiecare meci la victorie. În rest, vom vedea ce vom reuşi. Am avut evoluţii bune în deplasare în tur, aşa că emitem pretenţii la orice joc. Este important să nu mai plece vreun jucător“, a mai precizat Oprescu.
FC Olt Slatina va continua pregătirea pe plan local şi va susţine câteva jocuri amicale. Gruparea pregătită de Dan Oprescu se află în clasament imediat sub linia de play-off, având două puncte mai puţin decât Metalul Reşiţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS