20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Ionescu va continua la Ferencvaros

Andrei Ionescu va continua la Ferencvaros

Deşi mai multe site-uri au anunţat revenirea lui Andrei Ionescu în Bănie, mai exact la CS Universitatea Craiova, bazându-se pe relaţia bună a acestuia cu antrenorul Ovidiu Stângă, mijlocaşul craiovean de 25 de ani este decis să-şi respecte contractul cu Ferencvaros Budapesta, urmând să evolueze în campionatul Ungariei până la vară.

„Nu, nu este adevărat că Andrei se întoarce la Craiova. Noi am fost surprinşi când am citit despre asta. Este doar un zvon. Cu noi nu a discutat nimeni de la CSU, iar Andrei este decis să continue la Ferencvaros, unde mai mare contract până la vară, mai ales că s-a schimbat antrenorul acum (noul tehnician este germanul Thomas Doll – n.r.). Poate vine din vară, dacă este dorit. Deci acum nu s-a discutat nimic cu nimeni de la Craiova. I-am şi zis că sunt scandaluri acum, aici, cu două echipe, şi nu are rost”, a spus Victor Ionescu, tatăl „Micului Balaci”, pentru GdS.

„Andrei este acum în vacanţă, în India, cu un prieten. Au plănuit de mult excursia asta şi este impresionat de ce a găsit acolo. Ce nu îi place e sărăcia lucie. Îmi spunea la telefon că acolo cine are 100 de euro este cu adevărat bogat şi are parte de tot ce îşi doreşte. Îi va prinde bine această vacanţă, va fi o lecţie de viaţă pentru el”, a completat Victor Ionescu.

Andrei Ionescu a evoluat în cariera sa la FC Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti, Royal Antwerp şi Ferencvaros, echipă sub culorile căreia a câştigat în acest an Cupa Ligii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS